جهاد دانشگاهی و شرکت راهآهن درراستای کاهش نیاز و وابستگی به تجهیزات خارجی تفاهمنامهای دوجانبه امضا کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری دو جانبه جهاد دانشگاهی و شرکت راه آهن که ظهر امروز در معاونت حمل و نقل برگزار شد، گفت: صنعت ریلی در حوزه شهری پیشرفت خوبی داشته و در حال حاضر ۹ کلان شهر در حال ساخت خطوط مترو هستند.
وی با اشاره به خدمات مترو گفت: مترو علاوه بر خدماتی مانند حمل و نقل مسافر، کاهش بار ترافیکی، کاهش بار تصادفات، کاهش هزینههای کشور اشتغال زیادی به وجود آورده است و با توسعه تجهیزات داخلی امکان صادرات به کشورهای دیگر نیز فراهم میشود.
طیبی در خصوص فعالیتهای جهاد دانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی با مجموعه تخصصیهای مربوط به صنعت ریلی برنامهای در دستور کار دارد و در این زمینه فعالیتهایی انجام داده که برخی از آنها تجاری سازی شده اند. اما زمان زیادی تا بهره برداری آن به طول انجامید و توسعه تجهیزات داخلی منجر به عقد این قرارداد شد.
رییس جهاد دانشگاهی گفت: با توجه به ۳۷ سال تجربه کاری در این حوزه معتقدم که کشور از توان علمی و فناوری خوبی برخوردار است.
طیبی در خصوص تفاهم نامه منعقد شده گفت: تفاهم نامه منعقد شده در خصوص رانش و سیگنالی، تجهیزات مترو و توان فناورانه است. در این زمینه مشکل آزمایش مرجع جهت کنترل کیفیت وجود دارد که باید توسط مدیران محترم رفع شود.
با همکاری جهاد دانشگاهی وابستگی به تجهیزات خارجی را کاهش دهیم علی امام مدیرعامل شرکت مترو در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی شجره طیبه و فرزند انقلاب است و برکات زیادی از جهاد نصیب کشور شده است.
وی در خصوص حمل و نقل ریلی اظهار کرد: از ابتدای استقرار مدیریت جدید همکاری محدودی با جهاد دانشگاهی در جهت تقویت مسائل مترو بوده و امید است که این تبادلات گسترش یابد.
وی در خصوص تفاهم نامه منعقد شده گفت: تلاش ما این است که با همکاری جهاد دانشگاهی میزان نیاز و وابستگی به تجهیزات خارجی کاهش دهیم و مباحث مطرح در این تفاهم نامه شامل سیستمهای واگن مترو، سیستم کنترل تردد و دسترسی به تجهیزات برقی است.