به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی امروز پیش از خطبههای نماز جمعه شهرستان پیشوا به سخنرانی پرداخت و گفت: امروز ما در برهه ی حساس تاریخ انقلاب اسلامی قرار داریم و در آستانه ی چهل سالگی و بلوغ این انقلاب الهی نیازمند بررسی برخی نکات اساسی هستیم که ادامه ی مسیر انقلاب در سایه ی توجه به این نکات هموارتر محقق خواهد شد.
وی افزود: اینک زمان عبور از دولت اسلامی و رسیدن به جامعه ی اسلامی است و نیل به این مقصود حاصل نمی شود مگر با انقلابی دیگر در ساختارها و تغییر بدنه ی فرسوده ی مدیریتی کشور و تزریق نیروهای با انگیزه و جوان و متعد انقلابی به این ساختار.
ارشادی ادامه داد: حال زمان آن رسیده که انقلاب اسلامی پس از ۴۰ سال با تمام مشکلاتی که در داخل کشور و در خارج از مرز ها دارد و برکسی پوشیده نیست، پوست بیندازد و ادامه راه را به نسل جدید و نوپای انقلاب بدهد که این کار را رهبر و مولایمان حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) زودتر از همه، مثل گذشته، انجام داده است.
وی اذعان کرد: نکته ی بعدی که می خواهم به آن اشاره کنم، تاثیر امید بر ادامه ی مسیر انقلاب است. نظام ما، نظام جمهوری اسلامی است و جمهور در آن نقش اساسی دارد و به گفته امام راحل پیروزی انقلاب رهین همه ملت است. این نظام با پشتیبانی مردم و حضور به موقع و فعال آنها تا به اینجا رسیده و توانسته در منطقه حرف اول را بزند.مردم تا به حال در سرنوشت این نظام بیش از هر عامل دیگری موثر بوده و نگذاشته اند انقلاب از مسیر اصلی خود منحرف شود و به دست معاندان و بدخواهان بیافتد. این نظام مردم سالاری دینی را به بهترین وجه خود تعریف کرده و به وادی عمل درآورده و مردم نیز با حضور پرشور خود در مواقع حساس، مانند انتخابات، مشت محکمی بر دهان مستکبران جهان و داعیه داران آزادی بیان زده اند و خواهند زد. اما این روزها ملت شریف ایران با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کند که حاصل بی تدبیری مسئولین و یا بهتر بگویم، دولتمردان است. یکی از مشکلاتی که مردم را با دشواری های زیادی رو به رو کرده، مشکلات معیشتی است. سفره مردم روز به روز کوچکتر و اختلاف طبقاتی روز به روز بیشتر می شود. سرمایه داران از بالا و پایین شدن قیمت دلار بهره می برند و بر سرمایه خود می افزایند و مردم با افزایش لحظه ای قیمت ها و ثابت ماندن درآمدشان روزگار می گذرانند. دولتمردان هم در کاخ های خود آرمیده اند و به جای تدبیر برای کوخ نشینان به فکر آقازاده های خود و حاصل ژن های مرغوبشان هستند. ای دولتمردان، به فکر زندگی و معیشت مردم باشید. اقتصاد لیبرالی را کنار بگذارید و اقتصاد اسلامی و معیشت محور را اجرایی کنید که صلاح در آن است.
ارشادی افزود: در آستانه ی روز دانشجو هستیم و لازم می دانم چند جمله ای را در رابطه با این روز بیان کنم. دانشجویان از اقشار مهم و تاثیرگذار انقلاب هستند و به نوعی آینده سازان این مرز و بوم محسوب می شوند. همانطور که در بهمن ۵۷ این جنب و جوش از دانشگاه ها شروع شد و بیداری و هوشیاریددانشجویان باعث جوش و خروش و بیداری آحاد ملت شد، امروز نیز دانشگاه های ما نیاز به چنین تکاپویی دارند. دانشجوی خسته و بی انگیزه، جامعه را نیز خسته و بی انگیزه می کند و سرعت پیشرفت را از آن می گیرد. دانشگاه یکی از مهمترین بسترهای پیشرفت به حساب می آید و اگر به آن بی توجهی شود، قطع به یقین از سرعت پیشرفت کاسته می شود.
وی گفت: یکی از دانشگاه های مهم و تاثیر گذار که همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و فرهنگیان است. دانشجویان این دانشگاه عنوان دانشجو معلمی را یدک می کشند و همانطور که از این عنوان مشخص است، آنها معلمان آینده ی نظام جمهوری اسلامی هستند که هر کدام از آنها در طول تدریس خود بر جوانان و نوجوانان بسیاری اثرگذار خواهند بود و می توانند مسیر زندگی آنها را در مسیر انقلاب یا خلاف آن تغییر دهند. معلم انقلابی، جامعه و دانشگاه را انقلابی و معلم غیر انقلابی جامعه و دانشگاه را غیر انقلابی می کند.این است ضرورت توجه بیشتر به این دانشگاه.
ارشادی تاکید کرد: دانشگاه می تواند محلی باشد برای پرورش نیروهای مجرب برای مدیریت کشور که از آنها به نیروهای تراز انقلاب اسلامی یاد می شود. نیروی تراز انقلاب، یعنی نیرویی متعهد، متخصص، با تقوا و انقلابی.
وی تصریح کرد: این روزها شاهد بی توجهی مسئولین به تشکل های انقلابی دانشگاه ها هستیم که ماموریت تربیت نیروهای تراز انقلاب را دارند. البته این روزها اگر توجه مسئولین و دولتمردان را به ارگان های انقلابی ببینیم باید تعجب کنیم. کجاست آن شور و شوق انقلابی؟ کجایند آنان که از دغدغه ی مشکلات مردم خواب و خوراک را بر خود حرام کرده بودند؟ کجایند بهشتی ها که با نطق قرای خود مردم را هوشیار کنند؟ کجایند مطهری ها که با علم و قلم خود دل مردم را بیدار کنند؟ کجایند چمران ها که علم و عمل را در هم بیامیزند و راه ها را بازکنند؟ کجایند طهرانی مقدم ها که صنایع را بومی و پرقدرت کنند؟ ای مسئولین در دانشگاه ها به دنبال اینها بگردید. هنوز هم احمدی روشن هایی پیدا می شوند که خار چشم دشمنان شوند. مدافعان حرم از کجا آمده اند؟؟ دانشجویان جوانی بودند مانند بقیه. اما فعل خواستن را صرف کردند و در بستری مناسب خود را عرضه کردند. ای مسئولین بستر ها را آماده کنید. جوانان آماده ی نقش آفرینی هستند. عدم توجه شما یعنی خیانت به ملت و انقلاب.
ای مسئولین به سوالات ما پاسخ دهید.
معنای عدم توجه شما به تشکل های انقلابی و سنگ اندازی جلوی پای آنها چیست؟
چرا به فتنه گران و عناصر ضد انقلاب تربیون داده می شود و با دانشجویان معترض برخورد فیزیکی می شود؟
آیا معنای آزادی بیان این است؟
آیا معنای آزادی بیان شکایت از چهره های انقلابی به خاطر بیان حق و حقیقت است؟
چرا مردم که صاحبان اصلی این انقلاب هستند را نامحرم می دانید و آنان را در جریان معاهدات و توافقات خود قرار نمی دهید؟
چرا با وجود بدعهدی دولت های غربی، مانند آمریکا، بازهم به مذاکره با آنها و انعقاد تفاهم نامه های مختلف تاکید می کنید؟
چرا به بیانات ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و فرامین ایشان توجه نمی کنید و با توجه به امکان ایجاد قوانین جایگزین در داخل، به قوانین مضر خارجی اتکا می کنید؟
چرا مردم را ناامید می کحید؟
چرا عدالت را اجرایی نمی کنید؟
چرا با وجود تاکید چند باره ی مراجع به ربوی بودن بانک ها، هنوز اقدامی در جهت رفع این معزل انجام نداده اید؟
دولتمردان پاسخ دهید که شما باید پاسخگو باشید.
وی در پایان گفت: این انقلاب متعلق به حضرت ولی عصر (عج) بوده و هم اکنون جانشین برحقشان، امام خامنه ای (مدظله العالی) زعامت مسلمانان جهان را برعهده دارند. تبعیت از ولایت مهمترین وظیفه ی هر مسلمان شیعه ای است که در شرایط کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است.در فتنه ها گوش به فرمان رهبری باشید. بیانش نور است. با هدایت های ایشان بوده که در این سالیان گزندی به انقلاب نرسیده. در برجام دیدید و شنیدید که چه گفت و چه کردند و چه شد.
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته