مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیامنور برای هیچ یک از مؤسسات آموزشی کشور، مجوزی در راستای ثبتنام داوطلبان و یا ادامه تحصیل آنها صادر نکرده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور، امیرحسین بهروز با اشاره به فعالیت غیرقانونی برخی مؤسسات آموزشی با استفاده از نام و اعتبار دانشگاه پیام نور ضمن هشدار به تمامی داوطلبان تحصیل در دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور برای هیچ مؤسسه آموزشی مجوز فعالیت صادر نکرده و پذیرش در این دانشگاه صرفاً از طریق سازمان سنجش آموزش کشور صورت میگیرد.
وی ادامه داد: متأسفانه هر ساله در آستانه ثبت نام مقطع کارشناسی بدون آزمون و یا انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد، برخی از مؤسسات از طریق تبلیغات در جراید و فضای مجازی مبادرت به جذب و ثبت نام غیرقانونی از علاقمندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور در مراکز داخل کشور و یا نمایندگیهای خارج از کشور کرده و ضمن عقد قرارداد با متقاضیان اقدام به اخذ مبلغ قابل توجه تحت عناوین تأیید قرارداد و کارمزد تنظیم آن، ارائه نمونه سوال، تشکیل کلاسهای آموزشی حضوری و تهیه کتب مورد نیاز دانشجو میکنند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور تاکید کرد: دانشگاه پیام نور برای هیچیک از مؤسسات آموزشی مجوزی در جهت ثبت نام داوطلبان و یا ادامه تحصیل آنها صادر نکرده است و بارها اعلام کرده که فعالیت همه مؤسسات آموزشی که با استفاده از نام و اعتبار این دانشگاه فعالیت و تبلیغ میکنند، غیرقانونی است.
بهروز خاطرنشان کرد: جزئیات نحوه پذیرش در دانشگاه پیام نور صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و پرتال دانشگاه پیام نور به نشانی www.pnu.ac.ir انجام میشود.
وی خاطر نشان کرد: ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صرفاً از طریق سازمان سنجش آموزش کشور صورت میگیرد و پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ضمن برخورداری از وام تحصیلی شهریه به میزان ۲۰۰ میلیون ریال با کارمزد یک و چهار دهم درصد، میتوانند در صورت قبولی در هر نقطه از کشور، آزمونهای پایان هر ترم را در نزدیکترین مرکز دانشگاهی در محل سکونت خود انجام دهند.