نماینده دانشجویان گروه پزشکی سهمیه مناطق محروم گفت: اگر ظرفیت دانشگاههای روزانه ۳۰ درصد کاهش نمییافت قطعا دانشجویان بدون تعهد وارد دانشگاهها میشدند.
وحید رجبپور نماینده دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی مقطع عمومی سهمیه مناطق محروم وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره مطالبه عمومی این دانشجویان گفت: قانونی قبل از سال ۹۲ با نام عدالت آموزشی به تصویب رسید در سال ۹۲ لایحهی دیگری مبنی بر اصلاحیه ماده واحده قانون عدالت آموزشی به مجلس ارائه داده شد که بعد از چندی به تصویب رسید. طبق این قانون ۳۰ درصد از ظرفیت سه رشتهی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاههای روزانه به مناطق محروم اختصاص یافت.
رجبپور ادامه داد: این فرآیند جهت تامین نیروی مناطق محروم صورت گرفت. طبق این ماده واحده دانشجویان علوم پزشکی سهمیه مناطق محروم میبایست قبل از ورود به دانشگاه تعهداتی را بپذیرند. از جمله این تعهدات خدمت سه برابر مدت تحصیل دانشجویان در مناطق محروم و عدم ادامه تحصیل به مدت نصف دوران تعهد در این مناطق بود.
دانشجویان پزشکی با کاهش ظرفیت روزانه تعهدی شدند
نماینده دانشجویان تعهدی با بیان اینکه به اسم عدالت، عدالت را ذبح میکنند؛ تصریح کرد: عمده این دانشجویان از قشر ضعیف جامعه هستند به جای حمایت از آنها و کمک برای رفع مشکلات مردم آن مناطق همچون ضعف و نبود عدالت اموزشی همواره از فقر آنها سو استفاده میشود. به طوری که در قانون موجود هم شاهد بی مهری مسئولان بوده ایم، دانشجویان تعهدی با رتبههای زیر هزار و دو هزار تمکن مالی برای پرداخت شهریه نداشتند به همین دلیل مجبور به امضاء تعهد نامه شدند. اگر سی درصد از ظرفیت روزانه را کاهش نمییافت این دانشجویان به طور قطع بدون تعهد و در دانشگاههای روزانه پذیرش میشدند.
۹۰ درصد دانشجویان تعهدی رتبههای زیر دوهزار کسب کرده اند وی با تاکید بر اینکه دانشجویان تعهدی با رتبههای زیر هزار و دو هزار در دانشگاههای روزانه تحصیل میکنند؛ اظهار کرد: چند روز پیش یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبهای اعلام کرد «دانشجویان تعهدی با رتبههای بالای صد هزار وارد دانشگاههای روزانه شده اند» این سخن دروغی بزرگ است در حقیقت ۹۰ درصد دانشجویان تعهدی رتبههای زیر ۲ هزار را کسب کردهاند. این آمار از طریق کمپینی که برای اعلام رتبههای دانشجویان از سه سال گذشته تشکیل شده است به دست آمد. طبق این آمار اکثر رتبههای دانشجویان مناطق محروم از ۳۰۰ تا ۲ هزار در تغییر است. برخی دوستان ما به دنبال طرح شکایت به جهت نشر چنین اکاذیبی هستند.
رجب پور تصریح کرد: ما تقاضای زیادی از مسئولین نداریم در حقیقت خواستار شفاف سازی در نحوه اجرا این قانون هستیم. دانشجویان سهمیه مناطق محروم هیچ گونه تعهدی را مبنی عدم تاسیس مطب یا داروخانه نداده اند، چرا برخی نمایندگان مجلس از این قضیه سو استفاده میکنند و طوری سخن میگویند که انگار دانشجویان، تعهدی را در این رابطه داده اند. این موضوع از جمله مواردی است که باید به صورت شفاف بررسی شود.
دانشجویان تعهدی بیش از ده سال از ادامه تحصیل محروم هستند نماینده دانشجویان تعهدی با اشاره به اینکه یکی از اولویتها و مسائل مهم ما محدودیت ادامه تحصیل این دانشجویان است؛ اظهار کرد: در حقیقت این دانشجویان برای مرتفع شدن مشکلات مناطق محروم و کمتر شدن محرومیتها قصد دارند با سطح بالاتری از نظام سلامت به این نقاط خدمت کنند. اما متاسفانه وجود این قوانین موجب شده است تا دانشجویان از ادامه تحصیل تا ۱۰.۵ سال در پزشکی و اندکی کمتر در دندانپزشکی و داروسازی محروم باشند. متاسفانه قوانین موجود با بندهای ۹ و ۱۰ و ۱۴ اصل سوم قانون اساسی و اصول شرع تغایر جدی دارد.
وی تاکید کرد: مسئولان وزارتی در پاسخ به شفاف سازی ابهامات دانشجویان سخن از ورود به بازار کار دانشجویان تا چند سال دیگر میزنند. این سخنان نشان دهنده بی برنامگی و عدم وجود نقشه راه مشخص است. برخی از نمایندگان با بیان اینکه دانشجویان تعهدی توانایی رقابت با دانشجویان روزانه را نداشته اند، اذهان عمومی را تشویش کردهاند. بهتر است این دسته ازنمایندگان تا زمانی که به طور کامل از موضوع مطلع نیستند از آن صحبت نکنند. مدارک موجود خلاف سخنان برخی نمایندگان مجلس را به اثبات میرساند.
طلاق تنها راه حل موجود برای زوجهای تعهدی رجبپور با بیان اینکه خواستار رعایت احترام از سوی مسئولین هستیم؛ تاکید کرد: برخی از دانشجویان تعهدی با یکدیگر ازدواج کرده اند این دانشجویان به دلیل متفاوت بودن محل خدمتشان نمیتوانند با هم زندگی کنند وقتی مشکلات موجود را به مسئولین ارجا میدهیم تنها پاسخ مسئولین جدا شدن و طلاق این افراد است. با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ازدواج جوانان سوال ما ازمسئولین این است که چرا چنین برخوردی را با دانشجویان دارند و حداقل حفظ ظاهر نمیکنند و با برخوردهای آنچنانی موجبات تحقیر دانشجوبیان را فراهم میکنند. موضوع ازدواج جوانان و ضایع شدن حق ادامه تحصیل دانشجویان از مواردی است که نگرانی برخی از علما را نیز در پی داشته است.
نماینده دانشجویان تعهدی با بیان اینکه در این میان سخنان عوام فریبانهای هم به گوش میرسد؛ گفت: بسیاری از اشخاص با این سخن که دانشجویان تعهدی قصد فرار از خدمت خود را دارند، اذهان عمومی را مسموم میکنند درصورتی که چنین نیست این صحبتهایی است که به دروغ به دانشجویان تعهدی نسبت داده میشود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰، ۸۰ درصد دانشجویان تعهدی متعلق به مناطق محروم هستند آنها مفتخرند که به مردم خدمت کنند. الحمدالله که رهبر مقتدری در صحنه حضور دارد. به فرموده ایشان صاحبان حقیقی مملکت اقشار ضعیف جامعه هستند ما چه افتخاری بالاتر از این میتوانیم داشته باشیم که به این مردمان خدمت کنیم و قطعا خواستهی این دانشجویان نیز خدمت هر چه بیشتر به این مردم مناطق محروم و کمتر برخوردار است.
کاملا موافق نظرات اقای دکتر هستم. کاش با اجرای عدالت ،اندک انگیزه ای به دانشجویان تعهدی بدهیم؛کسانی ک با رتبه های خوب و انگیزه بسیار وارد دانشگاه شدند و بسیار مورد بی مهری قرار گرفتند.
با سلام
مسئولین محترم بایست حتما راهکاری بابت جابجایی یا انتقالی دانشجویان متاهل متعهد و همچنین کاهش مدت محرومیت ادامه تحصیل ارائه بدهند تا بدون دغدغه ای بتوانیم در مناطق محروم به خدمت هرچه بهتر و بیشتر مردم مظلوم بپردازیم
سلام
ینی چی طلاق بگیریم؟ بچه خودشونم بود همینو میگفتن؟
بعدم چرا حق ادامه تحصیل نداریم؟
منی که معدل الفم از اونی که با مشروطی میگذرونه ؛ چی کم دارم؟ چرا اون میتونه تخصص بده من ن؟ میدونین فرقمون چیه؟ ما پول نداشتیم بریم پردیس
اع
با سلام
هدف از پذیرش دانشجویان تعهد مناطق محروم ارائه خدمات سلامت مشابه بخشهای شهری به قشر کمتر برخوردار کشور بوده نه بیگاری کشیدن از دانشجویان مستعدی که با تلاش فراوان در دانشگاه پذیرفته شدهاند, عدالت ایجاب میکند پزشکهای تعهدی از حقوق و تسهیلاتی برابر (و با توجه به سختی کار در این مناطق حتی بیشتر) با سایر هم صنفهای خود بهره ببرند.
شفاف سازی تعهد خواسته زیادیه واقعا ? روز به روز هم ک محدودتر میشه ، عدم حق مطب کجای تعهد ما بود ? منع تحصیل هم که هم با قانون اساسی هم با شرع مغایرت داره ، ما نمیخوایم تعهد رو دور بزنیم فقط باید یکم شرایطش تسهیل و شفاف سازی بشه
همونطور که دوست عزیزم و نماینده محترم ما فرمودن، متاسفانه وزارت نه پاسخ روشنی به دانشجوها و نه کادر اجرایی و ستاد دانشگاه ها میده به طوری که حتی خود مسئولین آموزش دانشگاه ها میفرمایند که شما نگران نباشین چون قطعا وزارت از عهده مخارج و دریافتی شما بر نمیاد و تعهدتون رو لغو میکنه
ما تعهدی ها رتبه هامون نهایتا ۵ هزار کشوریه و توی مناطق سه گانه کشور زیر ۲۰۰۰ بودیم اکثرا و این درحالیه ک بسیاری از دانشجوها رتبه ی بسیار بالا تری دارند و بین الملل یا ضرفیت مازاد هستند یا از خارج از کشور میان ولی مسئولین هیچ کدوم این موردو نمیدونن و به ما توهین میکنند به علاوه ما نمیگیم توی مناطق محروم کار نمیکنیم ما میگیم که اجازه ادامه تحصیل به ما داده بشه به علاوه اون امکان جابه جایی مخصوصا برای متاهلین اونم با توافق دو نفر ک قرار جابهجا بشن رو بهمون بدن و حق داشته باشیپ مطب داشته باشیم فقط همین ب جز این ما چیزی نخواستیم ولی همه فکر میکنن ک ما میخوایم از انجام تعهد و خدمت توی مناطق محروم فرار کنیم
با عرض سلام
ما دانشجویان تعهدی علوم پزشکی برخلاف نظرات غیر کارشناسانه مسئولین ، با رتبه های زیر 2هزار و صرفا به دلیل مشکلات مالی رشته های تعهدی علوم پزشکی را انتخاب کردیم و افتخار خدمت در مناطق محروم را داریم.
درخواست داریم تا یکسری امکانات از قبیل تسهیل محدودیت ادامه تحصیل و تاسیس مطب و داروخانه در زمان تعهد را برایمان فراهم کنند.
سلام
واقعا خیلی سخته درکت نکنن،تو از سختی و ضالمانه بودن شرایط تعهد بگی و بقیه از دور زدن تعهد
باور کنید دور زدنی وجود نداره،ما فقط خواهان شفاف سازی و تسهیل شرایطمون هستیم
ایا واقعا ادامه تحصیل برای خدمت بهتر به مناطق محروم خواسته زیادیه
ایا حق جابجایی چیز زیادیه که به خاطرش داره بنیادهای خانواده ها خراب میشه؟
ایا واقعا توهینی که برخی از مسولین میکنن درسته؟
ما مازاد نیستیم و همان ظرفیت روزانه سالهای قبل بودیم!
رتبه ی هیچ دانشجوی تعهدی صد هزار نیست ما کارنامه های زیادی داریم که اکثر رتبه های زیر دو هزار هستیم
خواهش میکنیم ما را درک کنید
چطور میشه حق ادامه تحصیل رو از یه فرد سلب کرد؟
چطور میشه به یه فرد تو اوقات فراغتش گفت که کار نکن؟
ببینید وزارت اموزش و پرورش با این همه مشکلات چطور به دانشجوهای فرهنگی رسیدگی میکنه و انواع تسهیلات رو در اختیارشون میذاره ، اونوقت وزارت بهداشت با اون همه عظمت ببینین چطور داره با دانشجوهای تعهدیش که نفعشون برای وزارت از بقیه بیشتره رفتار میکنه؟؟!!!
سلام
۲۱ سال زندگی توی روستا واقعا حق ما نیست که بخاطر کاهش ظرفیت و نداشتن تمکن مالی برای انتخاب پردیس این رشته رو انتخاب کردیم. خواهشا کمی هم به فکر زندگی و آرزوهای ما باشید. حق مطب که واقعا حداقل حق ماست رو خواهشا لحاظ کنید. کاش صدای ما به مسئولین برسه و فکری به حال ما کنند.
سهمیه بومی مازاد نیست بلکه همون ۳۰ درصد ظرفیتی که قبلا دانشگاه ها روزانه میگرفتن تبدیل به تعهدی شده.اگه این کار انجام نمیشد الان ما هم میتونستیم روزانه باشیم و این مشکلات و بحثا رو نداشته باشیم.درضمن بخلاف جوسازی هایی که انجام شده کسی زیر تعهد نزده که فقط بحث این است حالا که اینکار در راستای نیاز مناطق محروم انجام شده بهتر است تسهیلاتی برای ما درنظر گرفته شود تا رغبت به مناطق محروم بیشتر شود نه اینکه شرایط عجیب و سختی را تحمیل کنید که همه را فراری دهید.مثلا اگر این روال ورود دانشجو تعهدی ادامه داشته باشد پس از چند سال نیاز ان منطقه خاص به پزشک عمومی رفع میشود و گروه های ابتدایی ورودی به آن منطقه میتوانند پس از گرفتن تخصص بقیه خدمت را انجا بگذرانند که مشخصا هم برای مردم بهتر است و هم برای ما.و یا مدت خدمت را میتوان کمتر کرد و مانند سال های قبل و تعهدی های قبل آن را دو برابر مدت تحصیل کرد چون واقعا سه برابر مدت کمی نیست و از آن جایی که آینده و شرایط نبهمی نیز داریم خیلی ها از این قضیه سرخورده شده اند.نکته دیگر این است که خیلی از شرایط ما اصلا مشخص نیست و برخی مسئولان هم میگویند باید صبر کنیم تا اولین گروه ما فارغ التحصیل شوند ببینیم چه میشود!!!!شرایطی مثل انتقالی و حق مطب و حق داروخانه و حتی طول مدت خدمت!مثلا اگر طول دوره جدید پزشکی را که ۶.۵سال است درنظر بگیریم و دوره اینترنی که جزء تحصیل به حساب نمی آید را از ان کم کنیم سه برابر آن میشود ۱۵سال اما برخی مسئولین اعداد دیگری رو اعلام کردند!و برخی هم از ان اطلاع دقیق ندارند و متن تعهد هم که هیچ چیزی نگفته!ما تا اخر پای مطالباتمون برای گرفتن حقمون میمونیم.تشکر از خبرگزاری دانشجو که صدای ما رو به گوش مسئولین رساند
اینکه یک دختر مجبور باشه ۲۰ سال توشهری که ۳۰۰ کیلومتر فاصله داره با محل زندگیش کار کنه ، اسمش عدالته... ؟این عدالته که با این رتبه های خوب این شرایط سخت رو داشته باشیم ؟ خواهشا از مدت تعهد کم کنین... آخه چه خبره ۳ برابر
هیچ جمله ای تو متن تعهدنامه مون، حق تاسیس مطب و داروخانه رو از ما سلب نکرده. ما میخوایم در کنار خدمات دولتی که انجام میدیم، تو اوقات فراغت مون تو مطب یا داروخانه ی خودمون مشغول بشیم. هیچ کس حق نداره جلوی مطب زدن و تاسیس داروخانه ی ما رو بگیره. درسته ما خودمون تعهدنامه رو امضا کردیم ولی الآن که متوجه شدیم ممانعت از ادامه تحصیل خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی هست، به هیچ کس اجازه نمیدیم با استناد به اون تعهدنامه خلاف قانون اساسی ایران با ما رفتار کنه. اینکه ما پول پرداخت شهریه پردیس خودگردان یا دانشگاه آزاد رو نداشتیم و مجبور شدیم تعهدنامه رو امضا کنیم دلیل نمیشه که هر ظلمی که خواستین بهمون بکنید. حق ندارین با ما مثل برده رفتار کنید. ما خادمِ سلامت مردم محروم روستا هستیم و با عشق بهشون خدمت میکنیم ولی برده ی دولت و مجلس و وزارت بهداشت نیستیم. به حقوق ما احترام بزارید.
میدونی درد چیه؟؟!!!
اینه که رتبه اول کلاس باشی
رتبه قطب تو علوم پایه باشی
شاگرد برتر کلاس و دانشگاه باشی
ولی
تعهدی هم باشی
اینجوری با این کار وزیر و نماینده ها، دیگه هییییچ امیدی واسه ادامه تحصیل ندارم، دیگه واسه چی درس رو واسه تاپ شدن بخونم، همون لب مرز پاس شیم، تموم شه. وقتی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه
این تبعیضه
دقیقا درست است؛ کاهش ظرفیت دانشگاهها به منظور ایجاد سهمیه ی تعهد باعث شد که فردیکه سال گذشته با رتبه ی 1000 منطقه ی 3 از استانی مثل ایلام، پزشکی روزانه ی دانشگاه استان خودش رو قبول میشد؛ سال بعد با ایجاد سهمیه ها با همین رتبه پزشکی تعهدی ایلام قبول شود و این یعنی ظلم آشکار
شما را بخدا حرف ما رو بفهمید و کاری کنید
در مقابل این همه تعهد سنگین که از ماهایی که حقمون پزشکی عادی یوده است به ما چه امتیازی داده شده است؟؟؟
با عرض سلام. امیدوارم جامعه روشنفکران بیشتر به فکر این استعدادهای بی نظیر کشورمون باشن و به جای اینکه این استعداها رو با این چیزا اذیت کنیم سعی کنند به
ماها امکان پیشرفت بدن. خواهش میکنم توجه بیشتر نمایید.چرا باید حق افراد با استعداد پایمال بشه در صورتیکه این افراد فقط پول بیشتری نداشتن که پردیس بخونن باید اینجوری باهاشون تا کنید اگه قانون و دولت میخواد به فکر استعداد های محروم باشن باید راه بهتری رو در پیش بگیرن.
سلام
واقعا خیلی سخته درکت نکنن،تو از سختی و ضالمانه بودن شرایط تعهد بگی و بقیه از دور زدن تعهد
باور کنید دور زدنی وجود نداره،ما فقط خواهان شفاف سازی و تسهیل شرایطمون هستیم
ایا واقعا ادامه تحصیل برای خدمت بهتر به مناطق محروم خواسته زیادیه
ایا حق جابجایی چیز زیادیه که به خاطرش داره بنیادهای خانواده ها خراب میشه؟
ایا واقعا توهینی که برخی از مسولین میکنن درسته؟
ما مازاد نیستیم و همان ظرفیت روزانه سالهای قبل بودیم!
رتبه ی هیچ دانشجوی تعهدی صد هزار نیست ما کارنامه های زیادی داریم که اکثر رتبه های زیر دو هزار هستیم
خواهش میکنیم ما را درک کنید
گناه ما اینه پول نداشتیم بریم پردیس بخونیم،،عدالت آموزشیه که مارو از ادامه تحصیل منع میکنید؟؟بخدا ماها رتبمون از خیلی از روزانه ها بهتره
کاش یه فکری به حال ما بکنید
اصل حرف ما،توجه به حداقل حقوق انسانی و شهروندی هست،شفاف سازی و عدالته،تسهیل شرایطه.
آیا واقعا درسته که یه دانشجوی مستعد به خاطر نداشتن شرایط مالی کافی برای انتخاب پردیس و دانشگاه آزاد،اینقد درگیری ذهنی داشته باشه و همش یه آینده ی نامعلومو جلوی خودش ببینه،بهتر نیست مسئولین یک مقدار منطقی تر فکر کنند و خودشون رو جای ما و خونواده هامون بذارن و ما رو از بلاتکلیفی دربیارن و با یه تصمیم درست و منطقی ،امید و انگیزه رو بهمون برگردونن تا ما هم بتونیم به نحو بهتری خودمون رو برای خدمت به این مناطق آماده کنیم
مهم ترین درخواست های ما ،حق ادامه ی تحصیل ،حق تاسیس مطب و داروخانه ، کاهش مدت تعهد و حق جابه جایی و انتقالی هست.
به امید روزهای بهتر ....
ما بارتبه زیر 1000 داریم پزشکی تعهد میخونیم این ظلم بزرگیست در حق ما که میگید ما توان رقابت با سایر افراد رو نداشتیم ما رو با سهمیه ایثارگران اشتباه نگیرید ما سهمیه مناطق محرومیم رتبه ما زیر 1000 بوده و به دلیل مشکلات مالی نتونستیم پردیس بخونیم در ضمن ما هیچوقت به خودمون جرات ندادیم که بیایم بگیم ما زیر تعهد میزنیم نه . ما با جون و دل در مناطق محروم خدمت خواهیم کرد ما فقط از شما میخوایم طبق عدالت رفتار کنید ما حق ادامه تحصیل میخوایم جلوی پیشرفت مارو نگیرید خواهشا...
با عرض سلام
تنها خواسته دانشجویان تعهدی شفاف سازی و برداشتن محرومیت های کاملا بی دلیل میباشد
دانشجویانی که با صرفا به دلیل تصویب این قانون نتوانستند به صورت عادی پذیرش بگیرند و صدالبته که خدمت در مناطق محروم باعث افتخار ماست و برخلاف یکسری صحبت هاکه شده اصلا در پی دور زدن تعهد خود نیستیم
با عرض سلام خدمت همه ...دانشجویان تعهد با این رویه ای پیش روی دارند واقعا انگیزه حتی درس خواندن ندارن چ برسه ب درمان ...اینکه مث زندانیا باهامون رفتار میشه و حتی نمیتونی همسرتو کنار خودت نگه داری ...الان من نامزدم تعهدی شهر دیگه اس و من موندم برا دو سه سال دیگه چیکار کنم چطور میتونن بگن ک ازش طلاق بگیر ...مگ رفتی مغازه نوشابه بخری بعدش پس بدی
خداییش این چ ظلمیه ...کلن با امید دکتر شدن اونم با رتبه خوب اومدیم پزشکی و گفتیم ک چرا ی سال دیگه از عمرمون صرف کنکور دادن بشه ما ک قبول شدیم بریم ... کسی هم قرار نیس بزنه زیر تعهد فقط میخوایم حق جابجایی و ادامه تحصیل بدن چیزی ک حق مسلم هر دانشجوییه...مسئولان ب فکر باشن
با رتبه من و حتی رتبه بیشتر،درسال های قبلش داروسازی روزانه پذیرفته میشدن
اما من با رتبه ای خیلی بهتر مجبور شدم تعهد رو انتخاب کنم
و این حق ما نیست ک اینقدر درمورد مون سخت گیری بشه
در دانشگاه درس من از خیلی از دانشجویان روزانه بهتره (و صدالبته دانشجویال سهمیه ای!)معدلم هم بالای ۱۷ هستش ولی چه فایده
هیچ امیدی نداریم
حتی شنیده میشه ک انتقالی هم درمورد با ازدواج نمیدن و این دیگه فوق تحمله
ما دانشجویان تعهد خواستار کم شدن مدت تعهد،داشتن حق مطب درحین انجام تعهد ،و داشتن حق ادامه تحصیل هستیم
همسر من دوسال پشت سرهم کنکور قبول شده .سال اول با رتبه ۷۰۰ که سازمان سنجش حقشو خورد و هیچ جایی رو براش انتخاب نکرد و سال دومم با رتبه ۸۰۰ که بازهم بخاطر درصدای بومی و سهمیه ها مجبور شد پزشکی تعهدی رو انتخاب کنه و نمیخواست استان دیگری باشه و رتبه ش از کسانی که پردیس میخوندن خیلی بهتره .میشناسم کسانی که با رتبه ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ پردیس میخونن.ولی همسرمن بخاطر شرایط شهریه پردیس رو انتخاب نکرد ..الان هم از نظر علمی چه در دانشگاه چه کنکور از پردیسی ها خیلی بهتره ..همین الانش زیست و شیمی و ...کنکور بده از بچه های پردیسی رتبش بهتر میشه و اینکه بچه های تعهد نمیخوان که حذف کنن مدت تعهدرو ..درخواستشون اینه که مدت رو کم کنن و حق ادامه تحصیل بدن و اینکه جابجایی حداقل برای کسانی که متاهل هستند.
.درضمن جامعه بیشتر به متخصص نیاز داره کمااینکه وزیربهداشت چندین بار اعلام کرده که کشور با کمبود متخصص مواجه هست ..کسانی که اعتراض دارند این چیزارو هم درنظر بگیرند ..واقعا متاسفیم برای مملکتی که حق ادامه تحصیل رو از دانشجوها و نخبه هاش میگیره..لطفا پیگیر باشید ..هیچ جای دنیا دانشجوهاش رو مخصوصا دانشجوهای با سطح علمی بالا که میتونن بهتر و در جایگاه باتری برای جامعه خدمت کنند رو از تحصیل محروم نمیکنند
همسر من دوسال پشت سرهم کنکور قبول شده .سال اول با رتبه ۷۰۰ که سازمان سنجش حقشو خورد و هیچ جایی رو براش انتخاب نکرد و اعتراض هم نکرد و سال دومم با رتبه ۸۰۰ که بازهم بخاطر درصدای بومی و سهمیه ها مجبور شد پزشکی تعهدی رو انتخاب کنه و نمیخواست استان دیگری باشه و رتبه ش از کسانی که پردیس میخوندن خیلی بهتره .میشناسم کسانی که با رتبه ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ پردیس میخونن ولی همسرمن بخاطر شرایط شهریه پردیس رو انتخاب نکرد ..الان هم از نظر علمی چه در دانشگاه چه کنکور از پردیسی ها خیلی بهتره ..همین الانش زیست و شیمی و ...کنکور بده از بچه های پردیسی رتبش بهتر میشه و اینکه بچه های تعهد نمیخوان که حذف کنن مدت تعهدرو ..درخواستشون اینه که مدت رو کم کنن و حق ادامه تحصیل بدن و اینکه جابجایی حداقل برای کسانی که متاهل هستند.
درضمن جامعه بیشتر به متخصص نیاز داره کمااینکه وزیربهداشت چندین بار اعلام کرده که کشور با کمبود متخصص مواجه هست ..کسانی که اعتراض دارند این چیزارو هم درنظر بگیرند ..واقعا متاسفیم برای مملکتی که حق ادامه تحصیل رو از دانشجوها و نخبه هاش میگیره.لطفا پیگیر باشید ..هیچ جای دنیا دانشجوهاش رو مخصوصا دانشجوهای با سطح علمی بالا که میتونن بهتر و در جایگاه باتری برای جامعه خدمت کنند رو از تحصیل محروم نمیکنند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
برده داری در قرن ۲۱
مسئولین محترم بایست حتما راهکاری بابت جابجایی یا انتقالی دانشجویان متاهل متعهد و همچنین کاهش مدت محرومیت ادامه تحصیل ارائه بدهند تا بدون دغدغه ای بتوانیم در مناطق محروم به خدمت هرچه بهتر و بیشتر مردم مظلوم بپردازیم
ینی چی طلاق بگیریم؟ بچه خودشونم بود همینو میگفتن؟
بعدم چرا حق ادامه تحصیل نداریم؟
منی که معدل الفم از اونی که با مشروطی میگذرونه ؛ چی کم دارم؟ چرا اون میتونه تخصص بده من ن؟ میدونین فرقمون چیه؟ ما پول نداشتیم بریم پردیس
اع
هدف از پذیرش دانشجویان تعهد مناطق محروم ارائه خدمات سلامت مشابه بخشهای شهری به قشر کمتر برخوردار کشور بوده نه بیگاری کشیدن از دانشجویان مستعدی که با تلاش فراوان در دانشگاه پذیرفته شدهاند, عدالت ایجاب میکند پزشکهای تعهدی از حقوق و تسهیلاتی برابر (و با توجه به سختی کار در این مناطق حتی بیشتر) با سایر هم صنفهای خود بهره ببرند.
ما دانشجویان تعهدی علوم پزشکی برخلاف نظرات غیر کارشناسانه مسئولین ، با رتبه های زیر 2هزار و صرفا به دلیل مشکلات مالی رشته های تعهدی علوم پزشکی را انتخاب کردیم و افتخار خدمت در مناطق محروم را داریم.
درخواست داریم تا یکسری امکانات از قبیل تسهیل محدودیت ادامه تحصیل و تاسیس مطب و داروخانه در زمان تعهد را برایمان فراهم کنند.
واقعا خیلی سخته درکت نکنن،تو از سختی و ضالمانه بودن شرایط تعهد بگی و بقیه از دور زدن تعهد
باور کنید دور زدنی وجود نداره،ما فقط خواهان شفاف سازی و تسهیل شرایطمون هستیم
ایا واقعا ادامه تحصیل برای خدمت بهتر به مناطق محروم خواسته زیادیه
ایا حق جابجایی چیز زیادیه که به خاطرش داره بنیادهای خانواده ها خراب میشه؟
ایا واقعا توهینی که برخی از مسولین میکنن درسته؟
ما مازاد نیستیم و همان ظرفیت روزانه سالهای قبل بودیم!
رتبه ی هیچ دانشجوی تعهدی صد هزار نیست ما کارنامه های زیادی داریم که اکثر رتبه های زیر دو هزار هستیم
خواهش میکنیم ما را درک کنید
چطور میشه به یه فرد تو اوقات فراغتش گفت که کار نکن؟
ببینید وزارت اموزش و پرورش با این همه مشکلات چطور به دانشجوهای فرهنگی رسیدگی میکنه و انواع تسهیلات رو در اختیارشون میذاره ، اونوقت وزارت بهداشت با اون همه عظمت ببینین چطور داره با دانشجوهای تعهدیش که نفعشون برای وزارت از بقیه بیشتره رفتار میکنه؟؟!!!
۲۱ سال زندگی توی روستا واقعا حق ما نیست که بخاطر کاهش ظرفیت و نداشتن تمکن مالی برای انتخاب پردیس این رشته رو انتخاب کردیم. خواهشا کمی هم به فکر زندگی و آرزوهای ما باشید. حق مطب که واقعا حداقل حق ماست رو خواهشا لحاظ کنید. کاش صدای ما به مسئولین برسه و فکری به حال ما کنند.
اینه که رتبه اول کلاس باشی
رتبه قطب تو علوم پایه باشی
شاگرد برتر کلاس و دانشگاه باشی
ولی
تعهدی هم باشی
اینجوری با این کار وزیر و نماینده ها، دیگه هییییچ امیدی واسه ادامه تحصیل ندارم، دیگه واسه چی درس رو واسه تاپ شدن بخونم، همون لب مرز پاس شیم، تموم شه. وقتی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه
این تبعیضه
شما را بخدا حرف ما رو بفهمید و کاری کنید
در مقابل این همه تعهد سنگین که از ماهایی که حقمون پزشکی عادی یوده است به ما چه امتیازی داده شده است؟؟؟
ماها امکان پیشرفت بدن. خواهش میکنم توجه بیشتر نمایید.چرا باید حق افراد با استعداد پایمال بشه در صورتیکه این افراد فقط پول بیشتری نداشتن که پردیس بخونن باید اینجوری باهاشون تا کنید اگه قانون و دولت میخواد به فکر استعداد های محروم باشن باید راه بهتری رو در پیش بگیرن.
واقعا خیلی سخته درکت نکنن،تو از سختی و ضالمانه بودن شرایط تعهد بگی و بقیه از دور زدن تعهد
باور کنید دور زدنی وجود نداره،ما فقط خواهان شفاف سازی و تسهیل شرایطمون هستیم
ایا واقعا ادامه تحصیل برای خدمت بهتر به مناطق محروم خواسته زیادیه
ایا حق جابجایی چیز زیادیه که به خاطرش داره بنیادهای خانواده ها خراب میشه؟
ایا واقعا توهینی که برخی از مسولین میکنن درسته؟
ما مازاد نیستیم و همان ظرفیت روزانه سالهای قبل بودیم!
رتبه ی هیچ دانشجوی تعهدی صد هزار نیست ما کارنامه های زیادی داریم که اکثر رتبه های زیر دو هزار هستیم
خواهش میکنیم ما را درک کنید
کاش یه فکری به حال ما بکنید
آیا واقعا درسته که یه دانشجوی مستعد به خاطر نداشتن شرایط مالی کافی برای انتخاب پردیس و دانشگاه آزاد،اینقد درگیری ذهنی داشته باشه و همش یه آینده ی نامعلومو جلوی خودش ببینه،بهتر نیست مسئولین یک مقدار منطقی تر فکر کنند و خودشون رو جای ما و خونواده هامون بذارن و ما رو از بلاتکلیفی دربیارن و با یه تصمیم درست و منطقی ،امید و انگیزه رو بهمون برگردونن تا ما هم بتونیم به نحو بهتری خودمون رو برای خدمت به این مناطق آماده کنیم
مهم ترین درخواست های ما ،حق ادامه ی تحصیل ،حق تاسیس مطب و داروخانه ، کاهش مدت تعهد و حق جابه جایی و انتقالی هست.
به امید روزهای بهتر ....
تنها خواسته دانشجویان تعهدی شفاف سازی و برداشتن محرومیت های کاملا بی دلیل میباشد
دانشجویانی که با صرفا به دلیل تصویب این قانون نتوانستند به صورت عادی پذیرش بگیرند و صدالبته که خدمت در مناطق محروم باعث افتخار ماست و برخلاف یکسری صحبت هاکه شده اصلا در پی دور زدن تعهد خود نیستیم
خداییش این چ ظلمیه ...کلن با امید دکتر شدن اونم با رتبه خوب اومدیم پزشکی و گفتیم ک چرا ی سال دیگه از عمرمون صرف کنکور دادن بشه ما ک قبول شدیم بریم ... کسی هم قرار نیس بزنه زیر تعهد فقط میخوایم حق جابجایی و ادامه تحصیل بدن چیزی ک حق مسلم هر دانشجوییه...مسئولان ب فکر باشن
چرا باید از ادامه تحصیل یک دانشجو که حق قانونی اوست جلوگیری شود؟
اما من با رتبه ای خیلی بهتر مجبور شدم تعهد رو انتخاب کنم
و این حق ما نیست ک اینقدر درمورد مون سخت گیری بشه
در دانشگاه درس من از خیلی از دانشجویان روزانه بهتره (و صدالبته دانشجویال سهمیه ای!)معدلم هم بالای ۱۷ هستش ولی چه فایده
هیچ امیدی نداریم
حتی شنیده میشه ک انتقالی هم درمورد با ازدواج نمیدن و این دیگه فوق تحمله
ما دانشجویان تعهد خواستار کم شدن مدت تعهد،داشتن حق مطب درحین انجام تعهد ،و داشتن حق ادامه تحصیل هستیم
.درضمن جامعه بیشتر به متخصص نیاز داره کمااینکه وزیربهداشت چندین بار اعلام کرده که کشور با کمبود متخصص مواجه هست ..کسانی که اعتراض دارند این چیزارو هم درنظر بگیرند ..واقعا متاسفیم برای مملکتی که حق ادامه تحصیل رو از دانشجوها و نخبه هاش میگیره..لطفا پیگیر باشید ..هیچ جای دنیا دانشجوهاش رو مخصوصا دانشجوهای با سطح علمی بالا که میتونن بهتر و در جایگاه باتری برای جامعه خدمت کنند رو از تحصیل محروم نمیکنند
درضمن جامعه بیشتر به متخصص نیاز داره کمااینکه وزیربهداشت چندین بار اعلام کرده که کشور با کمبود متخصص مواجه هست ..کسانی که اعتراض دارند این چیزارو هم درنظر بگیرند ..واقعا متاسفیم برای مملکتی که حق ادامه تحصیل رو از دانشجوها و نخبه هاش میگیره.لطفا پیگیر باشید ..هیچ جای دنیا دانشجوهاش رو مخصوصا دانشجوهای با سطح علمی بالا که میتونن بهتر و در جایگاه باتری برای جامعه خدمت کنند رو از تحصیل محروم نمیکنند