رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: در حال حاضر تعداد تیمهای حاضر در مراکز رشد دانشگاه ۱۵۰ تیم است که تلاش میکنیم تا پایان سال تحصیلی دو برابر شود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاح پنج مرکز نوآوری تخصصی این دانشگاه که ظهر امروز با حضور سورنا ستاری در برج فناوری ابن سینا برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از این افتتاح گفت: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه برنامه مهم در حوزه فناوری را به صورت جدی پیگیری میکنیم.
معتمدی ادامه داد: اولین برنامه مهم این دانشگاه افزایش تعداد قراردادهای صنعتی است؛ البته ما در این مدت قراردادهای خوبی با صنایع منعقد کرده ایم، اما به دلیل شرایط اقتصادی کشور دریافت هایمان کم بوده، اما تلاش میکنیم این روند را به همین شکل ادامه داده و یا بهبود ببخشیم.
وی در خصوص دومین برنامه دانشگاه گفت: مهارت افزایی دومین مسئله ما در دانشگاه است و تلاش میکنیم این موضوع را به دانشجویان و اساتید تعمیم دهیم به نحوی که خروجی دانشگاه برای جامعه و صنعت مفید باشد.
معتمدی سومین برنامه این دانشگاه را مهمترین آن دانست و گفت: کارآفرینی برای ما در اولویت ویژه قرار دارد و اگر این امر به درستی محقق شود چرخ کشور در همه سطوح به گردش درمی آید.
رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه در بحث نوآوری با راه اندازی مراکز رشد و دانش بنیان سعی کردیم عملکرد مطلوبی داشته باشیم، اظهار داشت: از زمان افتتاح برج فناوری ابن سینا که با ۱۳ مرکز رشد و دانش بنیان کار خود را شروع کرد تا ابتدای سال ۹۸، ۱۵۰ شرکت استقرار پیدا کردند و این یعنی رشد ۱۰ برابری.
وی افزود: ما تلاش میکنیم تا پایان سال تحصیلی جدید این رقم را به دو برابر افزایش دهیم و شرکتهای حاضر در این مراکز به ۳۰۰ واحد برسد.
معتمدی تاکید کرد: ما میخواهیم همه دانشکدههای دانشگاه امیرکبیر مرکز رشد داشته باشند و در همین راستا امروز ۵ مرکز نوآوری افتتاح شد. همچنین ۹ دانشکده در نوبت افتتاح مرکز نوآوری خود هستند و ما تلاش میکنیم تا پایان سال آنها را نیز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح کنیم.
وی یادآور شد: برج دوم فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا پایان سال ۹۸ به اتمام میرسد و امیدواریم ظرفیت پذیرش شرکتها تا تابستان ۹۹ دو برابر شده باشد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم هر استادی در آزمایشگاه و دانشکدهای که حاضر است بتواند در حوزه پژوهش خدمات مطلوبی ارائه کند و دانشجویانی به جامعه تحویل دهد که هر کدام بتوانند باری از دوش کشور بردارند.