معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج گفت: اولویت سازمان بسیج دانشجویی این است که بسترهای لازم را برای انجام کارهای پژوهشی تشکلهای دانشجویی را فراهم کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حامد اقبالی، معاون پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور در نشست مراکز پژوهشی بسیج دانشجویی سراسر کشور که امروز 14 آذر در سازمان بسیج برگزار شد گفت: هدف از برگزاری این نشست پاسخ به چند سوال مهم است موضوع اصلی در این زمینه نقش آفرینی دانشجویان تشکلی بعد از خروج از تشکل های دانشجویی بوده است. بحران هویتی که بچه های بسیج دانشجویی بعد از خروج از تشکل ها با آن مواجه بوده اند این است که چه طور می توانند مسائل کشور را در جهت تحقق آرمان های انقلاب حل کنند.
وی ادامه داد: برخی از دانشجویان بعد از رشد در یک فرآیند سازمان یافته در چرخ دنده های زندگی حل می شوند که معمولا راهی برای ارایه دغدغه مندی آنها وجود ندارد.
اقبالی با بیان اینکه اکنون با ایجاد ساختارهایی به نام مراکز پژوهشی پاسخی از خود بدنه به این مسئله داده شده است تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی خودجوش شکل گرفته اند اما هر کدام به صورت انفرادی در یک مسیر حرکت می کنند اکنون با این نشست تمام مراکز پژوهشی که در نسبت با بسیج دانشجویی فعالیت می کنند گرد هم امده اند تا از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنند تا ضمن آشنایی با یکدیگر از ظرفیت های موجود نیز آگاه شوند.
معاون پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه معاونت پژوهش و فناوری یک معاونت تازه تاسیس است افزود: اولویت سازمان بسیج دانشجویی این است که بسترهای مناسبی را برای این تشکل ها فرام کند اما با توجه به اینکه مراکز تحقیقاتی گام دوم بسیج دانشجویی هستند باید روی پای خود بایستند.
وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی به جایگاهی دست یافته اند که در گذشته آرزوی آن را داشته اند به طوری که در زمینه های مختلف به دستاوردهای ارزشمندی دست یافته اند.
اقبالی تصریح کرد: مراکز پژوهشی علاوه بر فعالیت ای پژوهشی به تربیت نیروی انسانی و آموزش نیز می پردازند بنابراین در یک تراز دیگری نیرو تربیت می شود و به جامعه ارایه می گردد.