رییس دانشگاه الزهرا (س) گفت: دانشگاهها و دانشگاهیان نیز باید به زعم خود در خط مقدم حوزه آگاهیبخشی و فهم پذیری موقعیت کنونی جامعه برای اقشار مختلف باشند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س) در جشن پایان پایان ترم مجازی این دانشگاه گفت: درحال حاضر بحران عالمگیر و جهانی کرونا تغییرات اساسی و بنیادینی را در تمام بخشهای زندگی فردی و اجتماعی افراد ایجاد کرده است و همانطور که افراد با سیستم ایمنی ضعیف بیشتر در معرض خطر هستند در بعد کلان اجتماعی نیز کشورهایی که مشکلات زمینهای دارند و سیستم اجتماعی – اقتصادی ضعیفی دارند، هنگام بروز بحرانها بیشتر در معرض خطر و مشکلات قرار دارند و به طبع سازمانها نیز اگر مشکلات زمینهای داشته باشند، آسیبپذیر میشوند.
وی افزود: در شرایط کنونی همانگونه که کادر بهداشت و درمان در خط مقدم هستند، دانشگاهها و دانشگاهیان نیز باید به زعم خود در خط مقدم حوزه آگاهیبخشی و فهم پذیری موقعیت کنونی جامعه برای اقشار مختلف باشند و طبعا به خاطر مسئولیت اجتماعی خود بر خود وظیفه میدانیم که در هر حوزهای ذر ارتباط با این بحران کار کنیم و گوشهای از این وظایف را بطور خودکار برعهده گیریم.
ملانظری در ادامه به اقدامات دانشگاه الزهرا از زمان شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و اظهارداشت: همزمان با شیوع این ویروس، اولین تمهید و اقدام دانشگاه الزهرا، تشکیل کمیته سلامت و کرونا بود که در هفته اول اسفندماه سال ۹۸ تشکیل شد و با حضور مسئولان و معاونان مرتبط در حوزههای مختلف بهداشتی، آموزشی، پژوهشی و... تصمیماتی برای مقابله با آن اتخاذ شد و به محض اینکه شرایط اولیه بهداشتی در حد مطلوب فراهم آمد، جدیترین مسئله بحث آموزش بود که در کمیتهای جداگانه تحت عنوان کمیته راهبردی آموزش مجازی مورد بررسی و برنامهریزی قرار گرفت.
رییس دانشگاه الزهرا در رابطه با محورهای کمیته راهبردی آموزش مجازی بیان کرد: کار در این کمیته در ۴ محور زیرساخت فنی و پشتیبانی مناسب، سرمایه انسانی مناسب، روش آموزش متفاوت، سنجش و ارزیابی تقسیم شد و در واقع حوزه فعالیتهای علمی و آموزشی دانشگاه از طریق تهیه زیرساخت لازم برای تشکیل کلاسها و فعالیتهای آموزش مجازی دنبال شد.
وی گفت: همراهی اساتید در این مرحله و پشتیبانی خوب کارکنان زحمتکش دانشگاه که شبانهروزی پاسخگوی سوالات و پرسشهای مختلف دانشجویان و اساتید بودند، در توفیقات آموزش مجازی در دانشگاه الزهرا امری انکار نشدنی است. امیدواریم در آینده، با تقویت بخش تولید محتوا، کیفی کردن آموزشها و خلاقیت برای جذب افراد گامهای موثرتری در این مسیر برداریم.