قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: کرونا بازتابهای منفی گستردهای بر تبادلات علم و فناوری داشته است، ولی دانشگاهها سازوکارهای جدیدی را برای انطباق با شرایط یافته اند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، حسین سالار آملی، در جلسه کارگروه آئین نامه اجرائی بند (الف) ماده ۶۴ قانون برنامه ششم توسعه کشور که درخصوص تشکیل شعب مشترک دانشگاهی برگزار شده بود، با اشاره به تغییر شکل تعاملات بینالمللی با توجه به تحولات پرشتاب عصر کرونا گفت: مسلما کرونا بازتابهای منفی گستردهای بر تبادلات علم و فناوری داشته است، ولی دانشگاهها و موسسات پژوهشی سازوکارهای جدیدی را برای انطباق با شرایط جدید یافتهاند.
وی افزود: گرایش به علم و دانش، ضامن ماندگاری مناطق آزاد است و باید این اتمسفر را در مناطق آزاد ترویج کرد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل افزود: مناطق آزاد باید حتماً با یک یا دو دانشگاه بین المللی تفاهم نامه و پیوند همکاری برای ایجاد شعب مشترک دانشگاهی داشته باشند تا امکان پیگیری اقدامات اداری و قانونی لازم در وزارت علوم وجود داشته باشد.
نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر آموزش عالی پزشکی و پژوهش، چالشهای مربوط به عصر کرونا در این حوزه را محدودیتهای فیزیکی و اجتماعی، کاهش اعتبارات پژوهشی و کاهش دانشجویان خارجی برشمرد.