فرزند شهید فخریزاده گفت: یکی از مقامات عالی رتبه نظام که به منزل ما آمده بودند، گفتند که پروژههای بسیار بزرگی در سطوح بالا توسط این شهید مدیریت شده و به سرانجام رسیده که اگر نام ببریم تعجب میکنید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حامد فخری زاده، فرزند شهید فخری زاده در مراسم رونمایی از ۱۸ عنوان فعالیت فرهنگی در آغاز چهلمین سالگرد شهدای هویزه که امروز در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: شهید فخری زاده ۲۰ سال باعث ناآرامی جریان استکبار شد؛ یعنی مسیر درستی در مبارزه با استکبار انتخاب کرده بود و این خیلی کمک کننده و تاثیرگذار است که به استکبار جهانی بفهمانیم از شهید سلیمانی و فخری زادهها بترسند.
وی افزود: این شهید به شدت صاحب تفکر و اندیشه بود، در تمامی موضوعات میاندیشید و موضوعات را خلق میکرد. وقتی در مورد اصل انقلاب حرف میزد، میگفت اسلامی بودن، در ذات انقلاب است؛ نه اینکه صفتی برای انقلاب باشد. ما برای جمهوری اسلامی کار و در واقع طی طریق میکنیم. نوع نگاه ایشان به علم به گونهای بود که میگفت علمی که در اختیار ما امروز قرار داده شده، تحت تاثیر فلسفه غرب است و باید انقلابی در راستای این تمدن و فلسفه اسلامی اتفاق بیفتد. وی چند جلد کتاب را برای نگارش در زمینه فلسفه اسلامی آغاز کرده بود که اشتیاق به شهادت اجازه نداد این کتابها را به پایان برسانند.
فرزند شهید فخری زاده با اشاره به اینکه وی در فلسفه علم نیز صاحب تفکر و اندیشه بود، گفت: شهید فخری زاده در فلسفه علم صاحب اندیشه بود، نظریه پردازی میکردند و اعتقادی که داشتند این بود که اگر امروز فلسفه غرب، گربه رقصانی میکند، دلیلش این است که ما در فلسفه اسلامی کار نکرده ایم؛ اگر در این زمینه کار کنیم فلسفه غرب محلی از اعراب ندارد. او میگفت اگر رساله ملا صدرا به دست انیشتن میرسید، انیشتن کار علمی خود را تکمیل میکرد.
وی یادآور شد: یکی از مهمترین دلیل موفقیت ایشان این بود علم را تنها نمیدید؛ بلکه علم فلسفه و عرفان را در کنار هم میدید و با هم روی آنها کار میکرد. همین باعث شد چنین دانشمندی را به وجود آورد.
فرزند شهید فخری زاده اظهار داشت: یکی از مقامات عالی رتبه نظام که به منزل ما آمده بودند، گفتند که پروژههای بسیار بزرگی در سطوح بالا توسط این شهید مدیریت شده و به سرانجام رسیده که اگر نام ببریم تعجب میکنید؛ اما به دلیل مسائل امنیتی به نام ارگانهای دیگر ثبت شده است. پس این جریان نمیتواند فقط از علم نشات بگیرد و باید علم و فلسفه در هم تنیده شود که چنین مواردی پیش بیاید.
وی تصریح کرد: شهید فخری زاده دانشمندان بزرگ و تراز یک را از جاهای مختلف دنیا فراخوانی میکرد و با یک زنجیره سازی درست این جریان علمی را پیش میبرد، همیشه رویکردش نه تنها آینده نگری، بلکه اینده نگاری بود؛ میگفت آینده را باید خودمان بسازیم و خودمان آینده نگار باشیم.