به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، غلامعلی حداد عادل ظهر امروز در مراسمی به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: دین وقتی معنا دارد که بتواند جامعه را اداره کند، تلاش ما این است که با حکومت اسلامی بتواینم یک نمونه و الگویی از معنویت، صداقت و عدالت الهی در عرصه سیاست را هم در داخل کشور و هم در روابط بین المللی نشان دهیم.
وی با اشاره به اینکه اگر حکومت ما دینی نبود و اگر رهبری کشور و نظام ما به اسلام متعهد نبود؛ آیا مواضع ما نسبت به فلسطینی ها همین مواضعی بود که امروز داریم؟ افزود: زمانی که اسرائیل با غزه جنگ می کند تنها کشوری که نه در حرف و شعار؛ بلکه عملاً از این مردم حمایت کرد، جمهوری اسلامی ایران است؛ این نشان می دهد که ما متهعد به دین اسلام هستیم.
حق طلبی و عدالت طلبی آموزه دینی ما است
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به حمله رژیم اسرائیل به غزه ادامه داد: امروز اسرائیل مردم بی پناه غزه را بمب باران می کند و همه این حکومت هایی که دم از اسلامی می زنند و دلارهای نفتی را می گیرند به این مردم کمک نمی کنند و فقط اسلام نما هستند.
حدادعادل با اشاره به عدم انجام تکلیف کشورهای اسلامی در قبال مردم مظلوم جهان و غزه گفت: جمهوری اسلامی بر اساس وظیفه حق طلبی که آموزه دینی ماست، برای دفاع از مردم غزه به آنها کمک می کند.
وی افزود: برای اینکه حق طلبی، عدالت طلبی و کمک به مردم آموزه دینی ما است، بر اساس این دین را وارد سیاست کرده ایم.
حوزه و دانشگاه باید زیر چتری از عقل و خردمندی کشور را اداره کنند
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اینکه حکومتی که بخواهد دینی اداره شود، احتیاج و ضرورت دارد که حوزه و دانشگاه با هم کار کنند؛ تصرح کرد: حوزه، ایمان را با علم دینی بیان می کند.
حدادعادل گفت: حوزه و دانشگاه باید زیر چتری از عقل و خردمندی کشور را اداره کنند، اینجاست که وحدت حوزه و دانشگاه را یک شعار اصلی می دانیم.
سکولاریسم امروز وجه اشتراک همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی است
وی با بیان اینکه امروز سکولاریسم وجه اشتراک همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی است، بیان داشت: از سلطنت طلب ها تا بسیاری دیگر که حتی ممکن است پیشانی آنها علامت مهر داشته باشد، ولی درک درست نداشته باشند؛ همه شعار سکولاریسم می دهند.
دشمنان به دنبال جدایی دین از سیاست در کشورهای اسلامی هستند
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: همه دشمنان اصرار دارند در کشورهای اسلامی سکولارها به قدرت برسند.
حدادعادل با اشاره به رأی گیری دیروز مصر گفت: تمام تحلیل گران غربی ذربین گذاشتند تا ببینند که در این نظر خواهی سکولاریسم برنده می شود یا اسلامی ها و دائما نگران صدمه سکولاریسم هستند و دنبال این موضوع اند که در کشورهای اسلامی جدایی دین از سیاست برقرار بماند.
وی در پاسخ به اینکه چرا دشمنان از حکومت دینی می ترسند؟ و چرا با وحدت حوزه و دانشگاه مخالفند؟، افزود: اگر حکومت ها دینی باشند، ملت ها از حکومت ها حمایت می کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس دلیل حمایت مردم از امام راحل را متدین بودنشان عنوان کرد و گفت: دین با زندگی مردم پیوند اساسی دارد و امام(ره) با توده مردم هم عقیده و هم آرمان بود و این گونه بود که به ندای امام راحل لبیک گفتند و انقلاب به پیروزی رسید.
حدادعادل در ادامه علت پیروزی در جنگ هشت ساله را دینی بودن حکومت عنوان کرد و بیان داشت: اگر حکومت های کشورهای دیگر دینی شود، جایی برای استکبار و استعمار نمی ماند.
وی حضور مردم در همه صحنه ها را به برکت دینی بودن حکومت دانست و گفت: این مجمومه مفاهیمی است که با وحدت حوزه و دانشگاه ارتباط دارد و این مسئله در بیداری اسلامی یک مسئله جهان اسلامی است.
مردم مصر روشی که مردم ایران برای برپایی انقلاب در پیش گرفتند را اجرا کرد
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه امروز حکومت اسلامی ایران الگویی برای بیداری اسلامی در سایر کشورها شده است، ادامه داد: مردم مصر روشی را که مردم ایران برای برپایی انقلاب در پیش گرفتند را اجرا کرد و با همان روش انقلاب خود را به پیروزی رساند، آنها سلاح ها را بر زمین گذاشتند و قرآن دست گرفتند و شعار «الله اکبر» سر دادند و انقلابشان را به پیروزی رساندند.
حدادعادل افزود: دشمنان نمی توانند نور هدایت را در ایران خاموش کنند؛ چراکه روح این مطلب در جهان اسلام پیچیده است.
وی با اشاره به اینکه دشمنان نظام با الگو شدن ایران مشکل دارند، بیان داشت: دشمنان از جنگ تحمیلی، فتنه های سیاسی سال 88 و 76 نتیجه نگرفتند؛ چراکه بصیرت این ملت اجازه نمی دهد با توطئه های سیاسی این انقلاب را به هم بریزند.
دشمنان با تحریم ها به دنبال جدایی مردم از نظام هستند
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه دشمنان هم اکنون تحریم های اقتصادی را راه مقابله با ایران می دانند، گفت: آنها می خواهند حلقه این تحریم ها را تنگ تر کنند تا اینکه مردم از این نظام جدا و تسلیم شوند و بهانه آنها برای این تحریم ها فعالیت هسته ای ایران است.
حدادعادل ادامه داد: چرا آنان به رژیم جعلی و غاصب اسرائیل که دست پرورده خودشان است و بالاترین سلاح های هسته ای را نیز در اختیارش قرار داده اند و به قوانین بین المللی و NPT نیز پایبند نیست، کاری ندارند؛ اما فعالیت ایران را که زیر نظر آژانس انرژی اتمی است و با نصب دوربین تمامی اقدامات را زیر نظر دارند، مشکل دارند و این را بهانه ای برای تحریم ایران قرار داده اند.
وی گفت: مردم ایران مردمی نیستند که بعد از 34 سال، شأن و استقلال خودشان را با رفاه اقتصادی که دولت غربی می خواهد ارائه کند، را پایین بیاورند.
دانشجویان پژوهش های خود را با روحیه جهادی انجام دهند
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه هفته پژوهش هفته ای است که دانشجویان دستاوردهای خودشان را به نمایش می گذارند، گفت: دانشجویان پژوهش های خود را با روحیه جهادی، اخلاص و ایمان انجام می دهند.
تحریم ها سکوی پرش به سوی تحول علمی است
حدادعادل تصریح کرد: تا می توانیم باید این انقلاب را همان گونه که امام راحل و مقام معظم رهبری می خواهند به عرصه پیشرفت و عدالت و الگویی در جهان تبدیل کنیم.
هر وقت قصد حضور در انتخابات را داشتم، اعلام می کنم
وی در پاسخ به سوالات یکی از دانشجویان در خصوص کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری و برنامه هایش گفت: هر وقت قصد حضور در انتخابات را داشتم، سوالات را جواب می دهم.
اصولگرایان نباید با بیش از یک کاندیدا در انتخابات شرکت کنند
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سوالی دیگر از دانشجویان در زمینه دیدارهای اخیرشان به همراهی قالیباف و ولایتی با آیت الله مهدوی کنی، گفت: من اعتقاد دارم که اصولگرایان نباید با بیش از یک کاندیدا در انتخابات شرکت کنند و نباید رقابت بین آنها به حدی برسد که باعث شکست اصولگرایی شود.
حدادعادل در پاسخ سوال دانشجویی در رابطه با جریان انحرافی گفت: بعضی ها حرف هایی می زند که قابل نقد است؛ اما این دولت در حال تمام شدن است و نباید خاکسترهای خاموشش را دوباره فوت کرد.
وی در پاسخ سوال یکی دیگر از دانشجویان به قانون گریز بودن دولت و اینکه چرا در طرح سوال از رئیس جمهور کوتاه آمدید و آیا در این مورد به وظیفه قانونی تان عمل کردید، گفت: اصل مخالفت با طرح سوال این بود که ما با آگاهی از روحیه ای که از رئیس جمهور داشتیم و تجربه سوالات قبلی از وی احتمال می دادیم که این سوالات ضررش بیشتر از نفعش باشد و نوع مطالب مطرح شده در پاسخ باعث شود که شرایط اقتصادی و اوضاع کشور را بدتر کند و این یک شرایط خاصی بود.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس افزود: در مجلس به نظر ما اهمیتی ندادند و ما هم جنجال به پا نکردیم، اهانت هم نکردیم اما اهانت شنیدیم، رهبر معظم انقلاب نیز همین نظر را داشتند و اعلام هم کردند.
حدادعادل در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان در رابطه با علوم انسانی گفت: تحول علوم انسانی در کشور سه سال فعال است، شورای تحول علوم انسانی حدود 20 نفر عضو دارد و در این شورا 15 رشته را اولویت قرار دادیم و برای این 15 رشته، 15 کارگروه تخصصی انتخاب شده است و در حال حاضر بیش از 200 نفر از اساتید باسواد، متعهد، انقلابی و دانشگاهی در سراسر ایران در این شورا همکاری می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در این شورا قریب به 800 جلسه در گروه های مختلف داشته ایم و در چهار بخش متفاوت این مسئله را تعریف کرده ایم و کارهای تحقیقاتی زیادی در بخش های متون درسی، اساتید، دانشجویان، پایان نامه ها و مجلات دانشجویی انجام شده است.