به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، وی با تاکید بر اینکه پاسخنامه در شرایط قرنطینه و هر پاسخنامه نیز 2 بار بررسی شده است یادآور شد: هر پاسخنامه توسط دو دستگاه علامتخوان جداگانه قرائت شده و حتی به طور موردی نیز مورد بررسی قرار گرفتند سپس برای تمام شرکتکنندگان کارنامه صادر شده که داوطلبان میتوانند براساس دستورالعمل های ذکر شده و بر روی سایت سازمان سنجش مشاهده کرده و از آن پرینت تهیه فرمایند.
توکلی خاطرنشان کرد: در این کارنامه نمرات خام دروس نمرات طراز نمرات کل و نمرات زیر گروه های مختلف داوطلب درج شده و زیر گروههایی که در دورههایی که مجاز به انتخاب رشته شدهاند با اطلاعات کافی قرار داده شده و با علامت ستاره نیز مشخص شده است.
وی گفت: داوطلبان براساس رتبههایی که بدست آوردهاند میتوانند در دورههای دانشگاههای روزانه شبانه نیمه حضور پیامنور و غیر انتفاعی انتخاب رشته نمایند. همچنین امسال برای اولین بار کارنامه نتایج کنکور سراسری 92 با عکس داوطلب بر روی سایت سازمان سنجش به نمایش در خواهد آمد.
در ادامه توکلی با بیان اینکه سوابق تحصیلی داوطلبان تا 25 درصد در نمره کل آنها تاثیر خواهد داشت افزود: این اقدام برای داوطلبان نظام جدید که از سال 84 به بعد در امتحانات سال سوم دبیرستان به صورت نهایی و سراسری در کشور شرکت کردهاند موثر بوده و برای آنها نمره مثبت به همراه داشته و در صورتیکه موجب کاهش نمره کل می شده لحاظ نگردیده است.
وی از امکان شرکت همزمان داوطلبان کنکور سراسری 92 در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و یادآور شد: داوطلبان میتوانند با استفاده از کد پیگیری درج شده در سایت برای شرکت در دانشگاه آزاد اسلامی نیز وارد سایت این دانشگاه شده و انتخاب رشته نمایند.
توکلی اظهار داشت: نمرات امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان هر داوطلب که مشمول سوابق تحصیلی است در کارنامه آنها ذکر شده است
همچنین داوطلبانی که رتبه آنها با توجه به رشته کشوری در گروههای آزمایشی 1،2،3 کمتر از 75 هزار است در اصل میتوانند پاسخنامه خود را مشاهده کنند کارنامه داوطلبان گروه هنر و زبانهای خارجه نیز چنانچه رتبه کشورهای آنها کمتر از ده هزار باشد نیز روی سایت قرار داده میشود.
نرم افزار انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش
در ادامه توکلی از ایجاد نرم افزار راهنمای تعیین رشته بر روی سایت سازمان سنجش خبرداد و افزود: این نرم افزار 48 ساعت قبل از شروع انتخاب رشته توسط داوطلبان یعنی در تاریخ 15 مرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرارگرفته و افراد مجاز به انتخاب رشته میتوانند باخرید کارت اعتباری مخصوص به منظور بکارگیری این نرم افزار بر حسب اینکه در چه گروه آزمایشی قرار دارند، از آن استفاده کنند.
وی یادآور شد: این نرم افزار به داوطلب نشان می دهد که با نمره کسب کرده در سالهای گذشته قادر به قبولی در چه رشته هایی بوده است و داوطلبان نیز میتوانند برای کسب اطلاعات لازم تا 250 کد رشته محصل تحصیل مورد نظرشان وارد این نرم افزار شوند.همچنین هر چه داوطلب برای انتخاب رشته به رشته های پایین تری مراجعه کرده احتمال قبول وی در آن رشته افزایش می یابد.
توکلی اذعان داشت: توصیه سازمان سنجش به داوطلبان این است که رشته ای را که به آن علاقه دارند انتخاب کنند و محل رشته تحصیلی موردنظرشان را نیزبا توجه به وضعیت معیشتی خود انتخاب کنند.
وی استفاده ازنرم افزار راهنمای انتخاب رشته را روش دقیق برای پرهیز از پرداخت هزینه های گزاف جهت تعیین رشته از سوی برخی مراکز خصوصی دانست و خاطرنشان کرد: در صورتیکه داوطلب اطلاعات جامع وکامل راهنمای انتخاب رشته را به طور دقیق خوانده باشد متخصص ترین فرد برای انتخاب رشته خود در کنکور سراسری خواهد بود.