به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، سلسله نشست های «قاب چشم» با مباحث مقدماتی زاویه دید و نگرش روز گذشته با سخنرانی حجت الاسلام ماهری، مدرس حوزه علمیه در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.
یاسر ماهری، سلسله نشست های قاب چشم را دنباله همایش های «می خواهم زندگی کنم» دانست و افزود: نوع نگاه انسان به مسائل به مراتب مهم تر و حساس تر از اصل موضوع است؛ زیرا گاهی انسان به واسطه مفروضات خود اتفاقات زندگی را به مشکل بدل می کند.
این مدرس حوزه علمیه تصریح کرد: نگاه نادرست به موضوعات زندگی می تواند عاملی برای منحرف شدن اندیشه و نتیجه یک مسئله شود؛ هیچ انسانی توانایی نگاه همه جانبه به یک موضوع را ندارد.
وی ادامه داد: اگر زاویه دید انسان به موضوع بندگی در راستای خواسته خداوند متعال نباشد وی بندگی را به مثابه تکلیف قلمداد خواهد کرد.
ماهری گفت: گاهی انسان ها نعمت های زندگی خود را مشکل تلقی می کنند و به دنبال آن قدردان نعمت الهی نخواهند بود، در واقع زمانی انسان می تواند زاویه دید صحیحی به مسائل پیدا کند که تنها آن مسئله برای وی محوریت داشته باشد و فقط آن را ببیند.
این مدرس حوزه در پایان دانشجویان را از کسب اطلاعات غیر ضروری منع و توصیه کرد: اطلاعات عمومی سرگردان مانند ویروسی در ذهن عمل می کند و بنا بر فرمایش پیامبر اسلام(ص) که می فرمایند: «از چیزهایی که به تو ربط ندارد بپرهیز» این اطلاعات مانع آزادی اندیشه در انسان می شود.