به گزارش خبرنگار " خبرگزاری دانشجو" از ایلام، سارا فلاحی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد ایلام در نشست شورای بسیج اساتید استان که روز گذشته با حضور فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع)، روسای دانشگاهها و اساتید در تالار نرگس برگزار شد، گفت: سابقه و تاریخچه جنگ نرم ریشه در تاریخ باستان دارد، در یکی از جنگهایی که دولت ماد با اقوام متخاصم کشورهای همسایه داشت فقط به این دلیل که لشگریان مقابل با در دست گرفتن دو مشعل توانستند، خوف را در سپاه ماد ایجاد کنند آنان را وادار به شکست کردند.
وی با بیان اینکه وقتی کفار و مخالفین انبیای الهی میخواستند پیامبران را از عرصه خارج کنند با تمسک به شخصیت پردازی، بهتان و ترویج شایعه در مورد ایشان به جنگ نرم دست میزدند، افزود: در جنگ نهروان میبینید که سپاه معاویه با بردار کردن قرآنها برسر نیزه توانست در قلب سپاه امیرالمومنین (ع) جنگ روانی ایجاد کند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد ایلام تصریح کرد: اگر توانستید جامعهای را با القای این مفهوم که چیزی برای دفاع و ارائه از خود ندارد و شکست خورده است به اضمحلال بکشانید میتوانید آن جامعه را بدون خونریزی فتح کنید. این دعوای نرم افزاری از سبک زندگی آغاز میشود به لایههای زیرین باورها میرسد و در عرصه سیاسی به فروپاشی کشورها منجر میگردد.
فلاحی با بیان اینکه بسیاری از قشر روشنفکر جامعه ما و دیگر جوامع مفهوم و اصالت جنگ نرم را باور ندارند و انعکاس مفاهیم ارزشی یا ضد ارزشی ملل دیگر را تعامل فرهنگی میخوانند ابراز داشت: نیو پست من، نظریه پرداز آمریکایی از مردم کشورش که به دلیل استفادههای بیدر و پیکر از رسانه دچار فقدان درک شدهاند با عنوان "مردم بیشعور " یاد میکند.
وی گفت: متاسفانه مردم کشور ما نیز دچار فقدان درک و فهم شدهاند؛ زیرا مفاهیم ارزشی، عمیق و بااصالت خود را به ارزشهای پوچ ملتهایی میفروشند که اصالت وجود ندارند، دور از ذهن نیست که زمانی این مردم به خودشان بیایند و ببینند توسط مردمانی فتح شدهاند که در لجن گرفتارند.