به گزارش "خبرگزاری دانشجو"؛ کتاب Aquaculture Nutrition: Gut Health, Probiotics and Prebiotics با همکاری حسین حسینی فر، عضو هیأت علمی دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توسط انتشارات John Wiley & Sons, Ltd در سال 2014 منتشر شد.
این کتاب مشتمل بر 16 فصل است که حسینی فر در تألیف فصول 4، 14 و 15 مشارکت داشته است.
حسینی فر درخصوص کتاب فوق الذکر گفت: تألیف کتاب حدود یکسال و نیم به طول انجامید و در تألیف آن اساتید و متخصصانی از کشورهای آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، یونان، نروژ و چین همکاری کردند.
شایان ذکر است، در فصل 6 کتاب به موضوع باکتریهای اسید لاکتیک بومی روده ماهیها و سخت پوستان و در فصول14 و 15 به موضوعات بررسی کاربرد پربیوتیکها در پرورش ماهیها و سخت پوستان پرداخته شده است.
همچنین ویراستاری این کتاب برعهده دو متخصص تغذیه آبزیان، پروبیوتیکها و پربیوتیکها به نامهای پرفسور اینار رینگو از کشور نروژ و دکتر دنیل مریفیلد از کشور انگلیس بوده است.