حمید طباطبایی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی صبح امروز در سالن اجتماعات ساختمان جوانبخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان به مدت دو روز آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در این همایش دو روزه ابعاد ملی آن از نظر نویسندگان و اعضای کمیته داوری رعایت شده، افزود: از 780 مقاله رسیده به دبیرخانه همایش از سطح دانشگاههای سراسر کشور 540 مقاله پذیرفته که 103 مقاله به صورت سخنرانی و 437 مقاله نیز بصورت پوستر ارائه میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان با یادآوری این موضوع که بنا به گفته کمیته علمی همایش انتخاب مقالات به دلیل بالابودن سطح آنها کار سخت و دشواری بوده است، تصریح کرد: در این همایش دو روزه از سخنرانانی همچون رئیس انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و دبیر این انجمن، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد و معاون بازرگانی گروه صنعتی صباح استفاده خواهد شد.
طباطبایی با اشاره به گردهمایی رؤسای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد در سه استان خراسان با رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی گفت: این گردهمایی به منظور تعامل بیشتر میان اعضای باشگاه پژوهشگران و نخبگان و بنیاد ملی نخبگان برگزار تا موجب همافزایی میان اعضا شود.
وی تصریح کرد: در حاشیه برگزاری این همایش دو روزه نیز برای نخستین بار میزگرد تخصصی بررسی موانع و راهکارهای انجام پروژههای کاربردی مورد نیاز صنعت با حضور دانشگاهیان، صنعتیان و دولتیها برای تأثیرگذاری در صنایع غذایی برگزار میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان گفت: دانشگاه آزاد قوچان دارای رشته دکتری علوم و صنایع غذایی بوده که میتواند به رشد صنعت صنایع غذایی در این شهرستان کمک شایانی کرده و سرمایهگذاری در این حوزه افزایش پیدا کند.
طباطبایی مشکل امروز صنعت را عدم اعتماد به دانشگاهیان دانست و بیان داشت: دانشجویان میتوانند با تعریف پایاننامههای خود به پروژههای کاربردی مورد نیاز صنعت احساس اعتماد میان این دو قشر را ایجاد کرده و به سمت رفع نیازهای بخش صنعتی کشور حرکت کنند.
وی تأکید کرد: پراکندگی مقالات پذیرفته شده در این همایش به گونهای بوده که 60 درصد از دانشگاههای آزاد، 30 درصد دانشگاههای دولتی و 10 درصد از دانشگاههای پیامنور سراسر کشور است.