به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،اخباری در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه جامع برگزار شد در خصوص نسبت دانشجو به اساتید در این دانشگاه توضیح داد: دانشگاههای دیگر بر مبنای اینکه یک استاد با چند دانشجو تدریس دارند نسبت خود را تعیین میکند که در نظام آموزش نظری این معیار وجود دارد ولی ما در نظام آموزش مهارتی فعالیت میکنیم و بر مبنای این نظام متفاوت است چون ما هیئت علمی نداریم و اعضای هیئت علمی فقط برای تصدی مسئولیتهای ستاره دار هستند که این مسئولیتها مانند معاونین و مسئولان استانی میباشد.
وی با اشاره به اینکه نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه ۱۴ است گفت: هر استادی ۱۴ دانشجو را پوشش میدهد در خصوص سند تحول نیز باید بگویم اولویتهای سند راهبردی ارتقای کیفیت است که بتواند با استاندارد روز همه فعالیتها در جهت استفاده از نیاز روز بازار کار و پیگیری اشتغال در کشور باشد و نیاز روز بازار کار را تدوین کند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان داشت: دومین موضوع تاکید به نظارت بر کلیه فرآیندهایی است که در جهت ارتقای کیفیت نظام مهارتی در دانشگاه انجام میگیرد موضوع سوم مبحث مدرسان است نظم دادن به مدرسان از بعد تدریس و محتوای درس و آزمون پایان ترم و استفاده از افراد خبره است که در توسعه و سند راهبردی اصول اصلی ما همین موضوع است که در راستای تبدیل و در برنامه پنجم توسعه و دولت تدبیر و امید میباشد. همچنین تلاش مقام عالی وزارت علوم ماموریت گرا کردن دانشگاه است.
وی با تاکید بر اینکه مهارت آفرینی ماموریت دانشگاه جامع است گفت: ماموریت تجاری سازی علم و دانش بنیان کردن بر عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی است ما از امسال اجازه ندادیم در اعلام تکمیل ظرفیت پذیرش بیش از حد دانشجو داشته باشیم و نیازسنجی را مدنظر قرار دادهایم ولی متاسفانه یک مرجع خاص برای این قضیه وجود ندارد که نیاز را شناسایی و تعداد را مشخص کند ولی خود دانشگاه جامع علمی کاربردی یک کارگروه تشکیل داده که مسئول نیازسنجی بازار کار است که بتواند در بازار کار اشباعی در یک رشته به وجود نیاورد.
اخباری گفت: دانش آموختگان ما در حال حاضر در کشور مدرک گرا شدند و تلاش دانشگاه جامع بر این است که دانش آموختگان برای کسب مهارتهای لازم در قالب پودمان آموزش ببینند و از این طریق بحث مهارتی انجام شود و بازار کار مناسبی برای آنها رقم بزنیم.
وی در ادامه به احیای مشاغل غیر دولتی تاکید کرد و گفت: یکی دیگر از برنامههای ما که مهارتهای سنتی هم در این گروه قرار میگیرد که در کشور متاسفانه در حال افول است و باید با یک برنامه ریزی میان مدت این هنرهای ایرانی را آموزش داده و هم بتوانیم کار آفرین را در اشتغال به مشاغل غیردولتی تشویق کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاه جامع از نظر بحث پژوهش و راه اندازی خوشههای رشد قدمهای خوبی برداشته و در بحث زرگری سنگهای تزئینی و شیرینجات مختلف خوشههای رشد راه اندازی شده است که از اینها پارک علم و فناوری میتواند بهره بگیرد در حال کنونی ۱۲ مرکز رشد هم در این دانشگاه در حال ماموریت است.