سید محمود شفیعی، فعال دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه زمانی که صحبت از نفوذ میشود، یعنی انجام مجموعه کنشهای خیزنده به گونهای که حساسیت مخاطب نسبت به آنها برانگیخته نشده تا مجریان نفوذ بتوانند خود را به هدف و مقصد خود بدون آگاهی مخاطب رسانده و مطامع خود را محقق سازند، گفت: از این رو به منظور جلوگیری از نفوذ، تنها کافیست در جهت آگاه سازی مخاطب اقدام کرد، هر مقدار آگاه سازی در محتوا عمیق تر و در بستر زمانی گسترده تر شود، روزنههای نفوذ را بیشتر آشکار و مسدود مینماید.
وی با بیان اینکه نسل جوان و به طور خاص دانشجویان ما باید با بهره گیری از جایگاه علمی و ظرفیت مطالعاتی خود ابتدا اقدام به شناسایی و کسب اطلاعات در حوزه تحولات معاصر منطقه ای کنند و با ارتباط گیری با نخبگان و اساتید ارزشی حوزه و دانشگاه به تدوین ساختار عملکردی نظام سلطه در منطقه و به طور خاص در کشور بپردازند، گفت: فراموش نکنیم که اگر عمق محتوایی در آگاه سازی نسل جوان نباشد، جوان با مواجه با اولین شبهه و تغییر در عملیات روانی دشمن دچار شک و تردید خواهد شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات با بیان اینکه در فاز دوم آگاه سازی، نیاز به اطمینان از اثر بخشی آن میباشد که با استمرار و تداوم فرایند آگاه سازی و استفاده مناسب از ظرفیتهای محیطی و مناسبتی میتوان به این مهم دست یافت، افزود: برای میل به این هدف نیز شناخت عمیق از شرایط منطقه، ظرفیتهای درونی کشور، توانمندیهای جوانان ایرانی، حقانیت ایدئولوژی انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز چیستی برهان و پایه فکری-اعتقادی نظام سلطه بسیار ضروری می باشد.
شفیعی افزود: اینکه در بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان، شاهد این عبارت هستیم که شعار مرگ بر امریکا پشتوانه قوی و منطقی دارد معید این مهم میباشد که مرگ بر امریکا یک نوع آگاهی سازی است که صاحب عمق در بعد محتوا بوده و سابقه در بعد زمان دارد، از این جهت است که ایشان شعار مرگ بر امریکا را صاحب پشتوانه قوی دانسته و نظر نسل جوان مخاطب خود را به توجه و تمرکز برروی عمق محتوایی این شعار دعوت میکنند و در کنار این شناخت نیز نشر و انتقال منظم و پیوسته این آگاهی توسط جوانان و بطور خاص دانشجویان نیز از اهمیت بسیار زیادی برخورد است.
وی افزود: بی شک دولت به عنوان قوه مجریه براساس قانون اساسی دارای اختیارات بسیار وسیع و امکانات بسیار زیادی می باشد، بدیهی است که مجموعه ای با این همه جذابیت، جزء اولین اهداف نفوذ قرار می گیرد. نفوذی که برای آن سالها برنامه ریزی شده و نیروهای خاکستری در طی سالیان قبل به طور آگاهانه یا غیرآگاهانه تربیت و جهت گیری شده اند و در سطوح مختلف آن وارد شده اند.
این دانشجوی فعال سیاسی ادامه داد: این بیان به معنای سیاه نمایی و محکومیت قبل از ارتکاب جرم برای سطوح مختلف دولت نیست ولی تذکری جدی بر حضور برخی افراد در برخی از مناسب است که سابقه شان در فتنههای 78 و 88 بر کسی پوشیده نیست. لذا اولین وظیفه دولت از نظر نسل جوان انقلابی و دانشجویان، دقت در انتخاب مدیران ارزشی-انقلابی با روحیه جهادی و نیز شناسایی نیروهایی که در برهه های حساس کشور همچون 78 و 88 وابستگی خود را به غرب و بیگانگان در نوع موضع گیریهایشان به اثبات رسانده اند میباشد.
شفیعی گفت: وظیفه دوم دولت نیز توجه به منابع انسانی و مادی داخلی و تکیه بر توانمندی موجود درونی میباشد، این مهم باعث خواهد شد که دولتمران به جای طرح مکرر دوران پساتحریم و پیوند زدن هرچیزی حتی بارش باران به تحریم ها، به تمرکز بر روی سیاست های اقتصاد مقاومتی جلب شوند.
وی بیان داشت: به عنوان یک جوان شک ندارم که اگر دولت دل به سراب دوران پسا تحریم خوش کرده و چند صباحی مزد اعتماد مصدق گونه خود را به امریکا با آزاد سازی برخی از داراییهای بلوکه شده ایران دریافت نماید، باید منتظر تحولات و تغییرات ناگهانی طرف غربی به مانند آنچه در عملیات آژاکس برای دولت مصدق رخ داد باشد.
این دانشجوی فعال سیاسی افزود: دولتمران نباید به وعدههای طرف غربی اعتماد کنند چراکه رهبر انقلاب نیز طرف غربی را، طرفی لجوج و بد عهد نامیدند و حتی اشک او را نیز اشک شیطان خطاب کردند. با این اوصاف از دولت انتظار میرود که دید مثبت خود را تعدیل کرده و از گفتگوهای تلفنی، پیاده رویهای کاری و دست دادنهای اتفاقی پرهیز کند و علاقه و اشتیاق خود را برای مذاکره در حوزههای غیر از مسئله هسته ای کنترل و فروکش دهد.
شفیعی با بیان اینکه به طور قطع امروز بیشتر از سالهای گذشته احساس میشود و علت آن نیز برای من جوان بسیار آشکار است، گفت: امروز دشمن جوان ایرانی، در قامت یک دوست خودنمایی کرده و توسط عوامل داخلی خود در حال تبلیغ و ترویج است.
وی با بیان اینکه این روزها خطر اختلاف و تفرقه در بین مسئولین و مردم به سبب تبلیغات گسترده داخلی و خارجی و بزک نمودن ظاهر نظام سلطه مبنی بر پایان دوران دشمنی استکبار از هر زمان دیگری بیشتر و عیان تر شده است، افزود: امروز شاهد شکسته شدن خطوط قرمزی هستیم که در طول عمر 37 ساله انقلاب سابقه نداشته است، با مقولههایی همچون برجام و خوشیهای دوران پساتحریم به استقبال مردم آمدهاند و میگویند جبهه استکبار متنبه شده و دیگر اضمحلال نظام جمهوری اسلامی ایران را نمیخواهد.