به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اکبرزاده، مدیر ساختمان ها و تاسیسات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سیستم سازه ای دانشکده تربیت بدنی در دو بخش ساختمان اصلی و قسمت آمفی تئاتر و موتورخانه ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه بتن ریزی ساختمان این دانشکده در زمستان سال گذشته و با پیش بینی تمهیدات این شرایط آب و هوایی صورت پذیرفته است، بیان داشت: استفاده از مواد افزودنی مجاز در بتن جهت تسریع در روند گیرش سیمان، محصور کردن کلیه المان های سازه ای جهت جلوگیری از یخ زدگی و استفاده از هیتر جهت گرم نگه داشتن دمای بتن و تسریع در عمل آوری سریعتر در این زمینه انجام شده است.
مدیر ساختمانها و تاسیسیات دانشگاه فردوسی مشهد استفاده از دو عدد چیلر جذبی در موتورخانه، داشتن سیستم هوای تازه و فن کویل سقفی، تجهیز ساختمان به سیستم اطفای حریق، جایگزین نمودن برج خنک کننده مکعبی و استفاده از عایق پیش ساخته را از تاسیسات مکانیکی استفاده شده در ساختمان این دانشکده دانست.
وی با بیان اینکه در این ساختمان از مصالح و تجهیزات با تولیدات بومی و دارای استانداردهای مربوط استفاده شده است، اظهار کرد: استفاده از پنجره های دوجداره و پروفیل دوجداره فریم لس در نماهای شیشه ای برای کاهش اتلاف انرژی در ساختمان در نظر گرفته شده است.
مدیر ساختمانها و تاسیسات دانشگاه استفاده از آجر در نمای ساختمان را نماد معماری اسلامی ایرانی دانست و خاطرنشان کرد: مناسب سازی ساختمان دانشکده برای معلولین حرکتی و استفاده از نورشکنها و سایبان ها جهت کاهش نفوذ مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان نیز انجام شده است.
وی زمان اجرای کامل پروژه را یک سال و هزینه اجرای آن 90 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: شرکت مهندسین مشاور اوت به عنوان مشاور و شرکت بتن ساز مشهد به عنوان پیمانکار در این پروژه مشارکت داشته اند.