اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم قائمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صبح امروز در نشست خبری گفت: طی دو هفته اخیر خودم با سفر به تهران و دیدار با مسئولین وزارت بهداشت رفع مشکلات حوزه بهداشت و سلامت استان را پیگیری کردم.
وی افزود: در یکی از جلسات که با حضور مسئولان شهرستان طبس، نماینده مردم طبس در مجلس و وزیر بهداشت برگزار شد، نتایج بسیار خوبی برای مردم طبس و استان خراسان جنوبی رقم خورد که موافقت با احداث دومین اورژانس هوایی در استان در شهر طبس از مهم ترین این دستاوردهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه وزیر بهداشت با راه اندازی MRI در طبس موافقت کرد، گفت: راه اندازی MRI توسط بخش دولتی در طبس توجیه اقتصادی ندارد؛ اما راه اندازی آن توسط بخش خصوصی از طرف دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و وزارت خانه بلا مانع است.
قائمی از فعال کردن بیمارستان قبلی طبس خبر داد و گفت: چهار پایگاه اورژانس جاده ای در سه راه جعفران، آب انبار ۸، مسجد شکر و مرکز شهر طبس راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در همه شهرستان های استان با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم، افزود: طرح اکثر متخصصان از خرداد ماه تا مهرماه در این استان به پایان می رسد و در همین راستا با وزارت بهداشت صحبت کردیم تا به نحوی پزشکان متخصص تا پایان آبان ماه در شهرستان ها حضور داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: مجوز بخش نازایی و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را اخذ کردیم و امیدواریم در سال ۹۶ راه اندازی شود.
قائمی با بیان اینکه این بخش در طبقه دوم مرکز بیماری های خاص واقع در خیابان بهشتی مستقر خواهد شد، تصریح کرد: راه اندازی این بخش نیازمند متخصص زنان و متخصص ژنتیک، و دو میلیارد و یکصد و ۵۰ میلیون تومان اعتبار است که با همکاری وزارت بهداشت این مبالغ تامین خواهد شد.
وی همچنین از راه اندازی بیمارستان رازی و رادیو تراپی شیمی درمانی بیرجند در بهمن ماه خبر داد و گفت: ۱۰۰درصد تجهیزات این بیمارستان ها توسط وزارت تامین خواهد شد که در این بخش حدود ۱۷ میلیارد تومان از تجهیزات قرار بود توسط دانشگاه تامین شود که با مساعدت وزارت بهداشت این مبلغ نیز تامین خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به بهسازی اورژانس ولیعصر(عج) بیرجند گفت: عملیات بهسازی از خرداد ماه آغاز شده و تا شهریور ماه به پایان خواهد رسید و در هفته دولت رسما افتتاح خواهد شد و وزارت بهداشت در ساخت و تجهیز این مرکز ۳ میلیارد تومان هزینه کرده است.
قائمی از افزایش رشته های تحصیلی این دانشگاه خبرداد و اظهار داشت: رشته دستیاری جراحی عمومی، PHD پرستاری ، PHD پژوهشی و در مقطع کارشناسی نورولوژی(داخلی مغز و اعصاب)، پزشکی خانواده، عفونی و در مقطع کاردانی زنان و پروتز دندان به رشته های تحصیلی این دانشگاه افزوده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد:۲۳ عضو هیات علمی را در مهرماه جذب خواهیم کرد و ۵۲۶ نفر در قالب آزمون استخدامی که ثبت نام آن از اول مرداد ماه آغاز شده و در ۱۹ شهریور آزمون آن برگزار خواهد شد، جذب و استخدام این دانشگاه خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره پیشرفت کار در مجتمع رفاهی سلامت(باغ فتح) و افتتاح آن در هفنه دولت، گفت: ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای تجهیز باغ فتح دریافت کردیم و تاکنون دو میلیارد تومان هزینه شده که از کمکهای وزارت بوده است.
قائمی با بیان اینکه در بیمارستان خوسف یک میلیارد تومان از محل جابه جایی اعتبارهزینه شده بود، خاطرنشان کرد: این مبلغ توسط وزارت پرداخت شد و مبلغ به دانشگاه برگشت داده شد.
وی یادآور شد: پروژه بلوار ورودی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند آغاز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه ۵ میلیارد تومان از وزارت برای تکمیل پروژه بیمارستان رازی دریافت شد، تصریح کرد: سه میلیارد تومان دیگر برای واحدهای چهارگانه بیمارستان در نظر گرفته شد که توسط وزارت پرداخت میشود.
قائمی به پیگیری پروژه تکمیل اورژانس شهید چمران فردوس و توسعه بخش های اورژانس و دیالیز شهدای قاین اشاره کرد و گفت: وظیفه اصلی دانشگاه ارتقاء و حفظ سلامت مردم است.