اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدیان در جمع فعالان فرهنگی دانشگاه ها با اشاره به فرا رسیدن نیمه شعبان و موضوع انتظار افزود: فرج به معنای حضور حضرت مهدی نیست . در روایات نکات و تعابیر مختلفی درباره ای اصل دین مطرح شده است اما انتظار فرج به عنوان گوهر و اصل دین به آن اشاره شده است.
وی افزود: در روایات آمده است انتظار فرج بالاترین اعمال است و روایت دیگری بیان می کند انتظار فرج گشایشی در زندگی انسان ها ایجاد می کند که بسیار دیده شده است.
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به زمان ظهور و مخالفت برخی با حکومت امام زمان (عج) گفت: در روایات داریم بعضی از علما مقابل اما زمان می ایستند چون منافعشان به خطر می افتد و در مقابل حضرت موضع می گیرند.
وی ادامه داد: عده ای هستند که حقانیت دین خدا را می دانند ولی مقابل اصل دین خدا که ظهور اما زمان است می ایستند. آنهایی که ترس از به خطر افتادن اموالشان را دارند این کار را می کنند و در حالی که عالم به مسائل هستند و میدانند که دین خدا چیست اما به دلیل به خطر افتادن اموالشان مقابل امام می ایستند.
حجت الاسلام محمدیان افزود: این افراد نمی توانند انتظار فرج را آرزو کنند و خود را منتظر بنامند .عده ای فکر می کنند بعد از انتظار فرج گشایش حاصل می شود ولی باید بدانند که باید شبانه روزی کار کنند و تازه سختی هایشان شروع می شود .
وی افزود: کسی که حرف از حضرت علی (ع) می زند و خود را پیرو او می داند باید بتواند مثل ایشان نیز زندگی کند یعنی کسی که زعامت مومنین و جامعه اسلامی را بر عهده می گیرد باید سطح زندگی پایین و همطراز اقشار پایین جامعه انتخاب کند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به مناظره ها افزود: وقتی در مناظره های انتخاباتی گفته می شود که اموال خود را به مردم بگویید می گویند این کار عوام فریبی است. حالا معلوم می شود که ما چقدر منتظر فرج هستیم و شاید یکی از دلایلی که در نیمه شعبان مناظره آخر کاندیدا ها برگزار شد این بود که ملاک این بود که چقدر منتظر امام زمان هستند و چقدر دولت هایشان به امام زمان نزدیک است. صحنه ای که ما روز گذشته در مناظره ا دیدیم مشخص شد که با آن ۳۱۳ نفر یار امام زمان (عج) بسیار فاصله داریم.
حجت الاسلام محمدیان در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: متاسفانه در تبلیغات برخی کاندیدا ها کم تر از ارزش های انقلاب اسلامی، پاسداری از خون شهدا، استکبار ستیزی حمایت از مستضعفین، حرف و عمل دیده شده است.
نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه ها خطاب به دانشجویان و دانشگاهیان گفت: ما از محیط دانشگاه انتظار داریم که از کاندیدا ها برنامه مطالبه کنند. انتظار می رود تشکل های دانشجویی مجموعه های دانشگاهی ارزشی و انقلابی تلاش کنند تا کاندیدا ها برنامه ارائه کنند تا از لحاظ کیفی بتوانند بر انتخابات تاثیر بگذارند .دانشجویان می توانند به تصمیم گیری جامعه تاثیر مثبت داشته باشند و باید از نامزدها دعوت کنند که در نشست های دانشگاهی برنامه های خود را به صورت تخصصی و جزئی بیان کنند تا تصميم ها بر اساس حب و بغض شخصي و حزبي نباشد و مطالبات مردم را پيگيري كنند . با اين فضاي احساسی و بعضا مخالف منافع نظام كه در شعارهاي برخی كانديداها دیده می شود بايد دوباره نگراني تكرار فتنه ۸۸ را داشته باشيم .
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان در خصوص اظهارات برخی نامزدها در سخنرانی های تبلیغاتی انتخاباتی شان گفت: در اين مناظره ها دستاوردهاي ۳۸ ساله نظام به باد رفت و کمتر به خدمات نظام توجه شد.
وی افزود: بالاخره كساني كه كانديدا هستند در اين ۳۸ سال جزء مسئولين رده بالا نظام بودند اگر افتخار يا نقص و كمبودي باشد همه ي اينها شريك هستند ، حيف است نظامي كه اينهمه خدمت كرده است در مورد آن به گونه اي صحبت بشود كه اجماع مركب پيش آيد كه همه ي نظام را فساد برداشته است ، به گونه اي كه هر جواني كه مناظره ها را ديده باشد بگويد كه هر دو طرف از فساد حرف مي زنند و در خروجي آن اين را بيان مي كنند كه نظام جمهوري اسلامي نظام سالمي نيست.
حجت الاسلام محمدیان گفت: اين كه بياييم شكافهاي قومي و مذهبي را در سخنان تبلیغاتی خود طرح کنیم به صلاح امنيت ملّي نيست .خوبي جمهوري اسلامي اين است كه قوميت هاي ملي و مذهبي را حفظ كرده است و نگذاشته است اين گسل ها فعال شوند و اين شكاف ها بيشتر شود .
وی افزود: متاسفانه برخي كانديداها به خاطر چند راي اضافه شروع به تحريك قومیت های جامعه كرده اند و مي گويند ما از قوميت هاي مذهبي مسئولي انتخاب نكرده ايم اما انصافا در سطوح مختلف و در مناطق خودشان مسئوليت هاي خيلي خوب و مهمي را براي آنها انتخاب شده و کار به آنها واگذار كرده ايم .
حجت الاسلام محمدیان در خصوص مناظره نامزدهای انتخاباتی گفت: حرف هاي دشمن شاد كن در اين مناظره ها خيلي زياد بود وقتي اختلاف هاي خودمان را روي ميز بريزيم مردم نااميد مي شوند .
وی افزود: نبايد مناظره ها مانند رينگ مسابقات بشود و كم كم دارد اين تداعي اتفاق مي افتد كه هر كسي كه بهتر بتواند مناظره كند نامزد اصلح است اما ملاك اصلی تعيين برنامه برای مطالبه ي مردم است .
وی ادامه داد: آيا واقعا ملاك زمين زدن رقيب است ؟ يا كمك به مستضعفان ؟بعد مي گويند چرا روساي جمهور بعد از تصدي پستشان مشكل پيدا مي كنند ، كسي كه اينطوري راي بياورد با جلب آرايي كه تحت تاثير هيجانات است بركتي در آن كار نمي ماند كه بعدا بخواهد براي دين و عزت مملكت كاري انجام دهد .
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به سخنان یکی از نامزدها گفت: واقعا در اين ۳۸ سال چه كسي كه به دنبال كشيدن ديوار در پياده رو ها بوده است ؟؟ آيا اين بي انصافي در حق نظام جمهوري اسلامي نيست ؟؟ بعد بخواهيم اين پيام را به عده اي بدهيم كه مي خواهند سوء استفاده كنند .
وی افزود: در گفت و گو ها وقتي به دشمن مي رسند از لفظ برد برد استفاده مي كنند ومي گويند ما مناظره ای با شما مي كنيم كه برد برد باشد اما وقتي به دوست مي رسند حرف از برد و باخت مي زنند و به دنبال افشاء گري و زدن رقيب هستند كه اين صحيح نيست.