مهندس پشتیبانی فضایی که ۵۲۰ روز در یک ماکت فضاپیما حبس شده بود نکات اینگونه زندگی کردن خود را به اشتراک گذاشت.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، در این دوران قرنطینه، مهندس پشتیبانی فضایی ESA (سازمان فضایی اروپا) رومان چارلز ۹ نکته برای زندگی کردن در قرنطینه را به اشتراک گذاشت. او ۵۲۰ روز را در یک ماکت فضاپیما سپری کرده بود و یک متخصص واقعی در این زمینه است.
ماموریت Mars۵۰۰ شش مریخ نورد را در یک سفینه فضایی شبیهسازی شده نزدیکی مسکو برای ۵۲۰ روز محبوس کرد. مدت زمان لازم برای رفت و برگشت به مریخ و گذراندن مدتی در سطح آن ۳۰ روز است. این نخستین شبیهسازی مطمئن یک ماموریت انسانی به سیاره همسایه ما بود.
خدمه از تاریخ ۳ ژوئن ۲۰۱۰ وارد فضاپیما شده و تا ۱۷ ماه بعد در ۴ نوامبر ۲۰۱۱ در آن قرنطینه شدند. Mars۵۰۰ یک موفقیت بود که ثابت کرد انسانها میتوانند در یک قرنطینه اجتنابناپذیر که برای یک ماموریت رفت و برگشت مریخی نیاز است، دوام بیاورند.
شرایط این خدمه بالا و پایین داشت و تمام اینها قابل انتظار بود. درواقع، دانشمندان مشکلات بسیار بیشتری را پیشبینی کرده بودند، اما خدمه بسیار خوب با این ماموریت یکنواخت، با تنوع غذایی کم و با تاخیر ۱۲ دقیقهای در ارتباطات، کنار آمده بودند.
طی این ماموریت شبیهسازی شده خدمه بدون غذای تازه، نور خورشید یا هوای تازه در قرنطینه زندگی کردند. شرکتکنندگان از ایتالیا، روسیه، چین و فرانسه هیچ نشانه خارجی مانند زمان غروب یا طلوع خورشید را برای تنظیم خوابشان نداشتند.
بدن آنها ازجمله مهمترین تحقیقات علمی است. سالها نظارت مداوم به دانشمندان اجازه داد تا چگونگی واکنش آنها به زمان طی قرنطینه را به وسیله آزمایشاتی که بر بدن، حالات و عملکرد روحی آنها تمرکز کرده است، بررسی کنند.