نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، با حضور اصحاب رسانه و رؤسای دانشکده ها، مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری مطبوعاتی نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، بزرگترین و قدیمیترین مرکز آموزش عالی کشور، در ساختمان خانه فرهنگ پردیس با حضور اصحاب رسانه و گلدانساز رئیس پردیس، معاونین پردیس، اویسی دبیر ستاد نکوداشت، حجة الاسلام هدایتی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رؤسای دانشکده ها، مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تهران و مسئولین شهرکرج از جمله آقای جلیلی رئیس خانه هنرمندان البرز، مشاور هنری شورای اسلامی شهر کرج و مسئولین اداره کل پست کرج برگزار شد.
افتتاح سالن آمفی تئاتر قدیمی پردیس که اخیرا مورد مرمت و بازسازی و احیاء قرار گرفته است به نام «استاد مصطفی قلی بیات»، بانی کشاورزی نوین ایران، افتتاح استودیو پادکست، رونمایی از تمبر یادبود پردیس با حضور مسئولین اداره پست کرج و رونمایی از نشان و لوگوی نکوداشت صد و بیستمین سال از رویدادهای مهمی بود که در حاشیه این نشست با حضور مسئولان پردیس، مسئولان شهر کرج و اصحاب رسانه به وقوع پیوست.
در ادامه، گلدانساز، رئیس پردیس ضمن گرامیداشت این مناسبت بزرگ، با تأکید بر جایگاه شایسته پردیس در کشور، منطقه و جهان این مجموعه را یکی از مراکز درخشان، بی نظیر و سرآمد دنیا خواندند. ایشان همچنین به دغدغههای دانشکده به عنوان متولی آموزش و پژوهش کشاورزی و منابع طبیعی کشور پرداخته و زیر ساختهای مجموعه را برای این رسالت کافی دانستند و گفتند، ولی در بعد حمایتهای مالی بخش دولتی ضعفهای جدی وجود دارد. ایشان ابراز امیدواری کردند با کمکهای اصحاب رسانه جایگاه پردیس بیش از پیش ارتقاء پیدا کند.
در ادامه نشست خبری اویسی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس و دبیر ستاد نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به ارائه گزارشی جامع از محورها و برنامههای این مناسبت پرداختند.
وی با اشاره به سال ۱۲۷۹ و تأسیس نخستین مدرسه فلاحت و جایگاه مهم این مرکز در طی ادوار گذشته برای مسئولین و مقامات عالی کشوری، انگیزه و تأکید مضاعف را در مسئولین پردیس در سال ۱۳۹۹ برای توجه ویژه به برگزاری باشکوه این رویداد مهم ایجاد کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس در ادامه گفت: نخستین اقدام در این خصوص بهره گیری از تجربه و مستندات دانشگاه تهران در برگزاری هشتادمین سال تاسیس دانشگاه و نیز صد و دهمین سال تاسیس پردیس کشاورزی بود. جهت طراحی لوگو فراخوان داده شد و نهایتا لوگوی حاضر به عنوان طرح برگزیده مصوب و طراحی گردید. همچنین در کنار آن طراحی پرچمها و لوازم تبلیغات محیطی و تهیه ست اداری انجام شده است.
وی افزود: طراحی وبسایت یکصد و بیستمین سال به نشانی utcan ۱۲۰.ir کلیه رویدادها، مستندات و محتواها در این سایت بارگذاری میگردد و قابل دسترس است. با گروه کارگردانی معتبر و توانمند جهت ساخت مستند پردیس، تهیه متن فیلمنامه و روایت مستند تفاهمها انجام شده و بخش قابل توجهی از کار انجام شده است و همچنین تهیه فیلم بصورت دو زبانه، ساخت بخش رادیویی نیز از برنامههای مصوب ستاد نکوداشت است. ایشان از افرادی که در این زمینه همکاری دارند از استاد محمد مقدم، استاد بهروز رضوی، سرکار آرین، ترکمنی و استاد فرهنگ جولایی نام بردند.
اویسی ااظهار کرد: که این مناسبت باعث گردیده است باب همکاری جدیدی با سازمانها و نهادهای سطح شهر کرج ایجاد شود و گزینش شعار پردیس «نام کرج از شاخه مینوی تو گل کرد» هم با این هدف بوده است که خوشبختانه گامهای خوبی در سایه این شعار برداشته شده است و با انجمن خوشنویسان کرج، شورای اسلامی شهر کرج، کانون هنرمندان البرز، شهرداری کرج، اداره کل میراث فرهنگی استان البرز و تبادلات و تفاهم نامههای خوبی در این زمینه انجام شده است و میتواند زمینه تعاملات بیشتر این مرکز با مسئولین شهری را فراهم نماید.
وی گفت: با توجه به عزمی که در پردیس هست و متقابلاً عزمی که در مسئولین شهری است امیدواریم این مذاکرات به نتایج بسیار خوبی در زمینه بهره برداری از آثار فرهنگی و توانمندیهای این مجموعه برسیم.
اویسی مطرح کرد: آخرین موضوعی که به مناسبت صد و بیستمین سال مد نظر است برگزاری مسابقه عکاسی در سطح ملی است بنحوی که امکان حضور عکاسان حرفهای سراسر کشور در پردیس فراهم گردد تا از آثار ایشان جشنوارهای مشتمل بر عکسهای برگزیده برگزار گردد و همچنین آثار منتخب بعنوان کتابی نفیس از پردیس کشاورزی در اختیار علاقمندان و عموم قرار گیرد.
وی گفت: بسیاری از برنامههای ما در اثر شیوع بیماری کوید ۱۹ دستخوش تغییرات شد، ولی تمام تلاش بر این بود که از لحاظ محتوایی ستاد بزرگداشت کار خود را بطور کامل انجام دهد.
در ادامه پس از مراسم رونمایی از تمبر یادبود پردیس کشاورزی بعنوان یک اثر ملی، نشست خبری اصحاب رسانه و خبرگزاریهای مدعو با حضور سید حسین گلدانساز، مصطفی اویسی، محمد زارع، مجتبی دلشاد، کامبیز پورطهماسی، ابراهیم امیری و محمدرضا بی همتا برگزار گردید که هر یک در حوزه مسئولیت خود به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفتند.
از محورهای اصلی سؤالات خبرنگاران نقش پردیس در فعالیتهای پژوهشی کشاورزی کشور، برنامههای ستاد نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس، آثار مثبت و منفی محصولات تراریخته و دیدگاه پردیس کشاورزی در خصوص این محصولات، تعداد فارغ التحصیلان و دانشجویان این مجموعه، مقالات علمی داخلی و خارجی پردیس، تعامل پردیس با دانشگاههای جهان بود که هر یک از مسئولین به سوالات ایشان پاسخ دادند.
در پایان این نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار ۱۷ مرداد و روز عکاس ۲۹ مرداد توسط پردیس کشاورزی و منابع طبیعی از خبرنگاران و عکاسان حاضر در مراسم تقدیر بعمل آمد و مراسم با گرفتن عکس یادگاری خاتمه یافت.