۱۰۷ شرکت با فعالیت در حوزه امنیت سایبری، در تلاشند تا فناوریهای کاربردی در این صنعت را ارتقا دهند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور؛ امنیت سایبری را «برنامهریزی و اقدام برای حفاظت سیستمها، شبکهها، دیتابیسها و برنامهها از حملات دیجیتال و سازماندهی یک استراتژی دفاعی علیه مجرمان اینترنتی و اقدامات مخرب آنها» تعریف میکنند. حوزهای راهبردی که برای پاسداشت از داراییهای ارزشمند سازمانی کاربرد فراوانی دارد. حفظ امنیت سایبری یکی از چالشهای مهم دنیای مدرن به شمار میرود، چرا که تعداد وسایل الکترونیکی، از تعداد افراد بیشتر است و حملات سایبری روز به روز خلاقانهتر میشود.
این حوزه راهبردی از جمله عرصههای علمی است که مورد حمایت ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد.
در همین راستا نیز در حال حاضر ۱۰۷ شرکت فناور به این حوزه ورود کردهاند که حاصل تلاش آنها توسعه فناورانه حوزههای امنیت هوشمند، مخابرات و شبکه، هوشمندی سازمان و کسب و کار، فناوری اطلاعات و فضای سایبری، خدمات دیجیتال و ... را در پی داشته است.
بر اساس آمارهای اعلام شده ۳۰ شرکت در زمینه امنیت هوشمند فعالیت دارند. شرکتهایی از جنس دانشبنیان و خلاق. همچنین حوزه مخابرات و شبکه نیز با تلاش ۲۹ شرکت فناور توسعه یافته است. هوشمندی سازمان و کسب و کار که رتبه سوم را در این حوزه به خود اختصاص داده است، نیز با تلاش ۱۸ شرکت به نتیجه رسیده است. شرکتهایی که بیشترین تمرکز آنها در استان تهران (۸۱)، اصفهان (۱۲) و خراسان رضوی (۴) است.