حجتالاسلام ابوترابی فرد گفت: مدیریت پروژهای و نگاه بخشی عامل تورم بیش از 30 درصدی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه خیام بیان داشت: دولت فعلی از ظرفیتهای مانند پرکاری، سادهزیستی،ارتباط نزدیک با مردم و برجسته نمودن شعارهای انقلاب برخوردار است که باید دولت یازدهم آنها را پاس بدارد و در راستای تحقق بخشیدن به شعارهای انقلاب فعالیت کند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت پروژهای و نگاه بخشی به مسائل هرچند آثاری مثبت دارد اما رشد و توسعه اقتصادی را در بر ندارد افزود: یکی از آثار نگاه بخشی تورم بیش از 30 درصد و رشد اقتصادی منفی است و این در حالی است که طبق پیشبینیها و سیاستگذاریها باید در برنامه پنجم توسعه به رشد هشت درصد برسیم که یکی از علل عدم موفقیت در این برنامه فقدان برنامه مدون است.
کاندیداتوری احتمالی دور یازدهم انتخابات ادامه داد: علاوه بر این عوامل معتقدم استفاده از خرد جمعی عاملی جهت پیشرفت کشور است و بهرهگیری از این نخبههای دانشگاهی یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای ارتقا میباشد.
نائب رئیس مجلس شواری اسلامی عنوان کرد: با توجه به اینکه در دوره فعالیت خود با صدها استادو نخبه در ارتباط بودهام تمام تلاش خود را جهت به کارگیری آنها خواهم کرد.
مهمترین سرمایه نظام ملت ایران است
ابوترابی فرد یکی از مهم ترین سرمایههای کشور را سرمایه ملت ایران دانست و عنوان کرد: هیچ کشوری از این سرمایه عظیم و مردمی برخوردار نیست و چنانچه به این سرمایه اعتماد و به دغدغههای آنان توجه کنیم اقدامات بزرگی را در سالهای پیشرو انجام خواهیم داد.
وی در ادامه این نشست به مشکلات حال حاضر کشور پرداخت و تصریح کرد: نرخ بیکاری، افزایش تورم،نوسانات در نرخ ارز،کاهش پول ملی، بدهیهای دولت به بانک مرکزی، رشد نقدینگی و تزریق پول های پرقدرت به کشور را از جمله دغدغههای اصلی کشور دانست.
کاندیداتوری دور یازدهم ریاست جمهوری اذعان کرد:البته در کنار دیگر سرمایهها باید به سرمایه ملت ایران نیز توجه کرد زیرا همین سرمایه بود که رژیم شاهنشاهی را برانداخت و انقلاب را به پیروزی رساند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقتدار سیاسی، ثبات سیاسی، امنیت و نیروی انسانی دانشمند را از دیگر سرمایههای نظام میباشد.
ابوترابیفرد در ادامه بیان داشت:با توجه به اینکه درآمدهای نفتی بیش از هفتاد هزار میلیارد دلار میباشد گفت: چنانچه این درآمد را به سمت تولید هدایت کنیم انقلابی بزرگ در تولید ایجاد میشود.
وی گفت: چنانچه اقتصاد را براساس اقتصاد دانشبنیان هدایت کنیم در زمان قابل قبولی میتوان شاهد پیشرفت بود و نابسامانیهای فرهنگی و اجتماعی را مرتفع کرد.
کاندیداتوری احتمالی ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه باید در یک مقایسه تفریقی سطح امنیت را سنگین عنوان کرد گاهی امنیت وجود دارداما احساس امنیت نیست و با توجه به اینکه ایران در سطح بالایی از امنیت به سر میبرد در همین راستا نیز باید احساس امنیت را در بین مردم گسترش دهیم.
وی در خصوص فتنه 88 بیان داشت:چنانچه بصیرت ملت ایران نبود آسیبهای جدی بر کشور وارد میشد لذا با هوشیاری ملت و رهبری این آسیب تبدیل به فرصتی برای ملت ایران شد.
ابوترابی با یادآوری اینکه رهبر سیاستهای خود را تحت عنوان سیاستهای کلی نظام ابلاغ میکند خاطرنشان کرد: این سیاستها عبارت بود از اینکه در طول برنامه پنجم توسعه رابطه نفت با بودجه تعطیل گردد و حداقل 20 درصد از درآمدهای نفت به صندوق توسعه ملی واریز تا جهت سرمایهگذاری در حوزههای اقتصادی استفاده شود.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بنابراین آنچه در اقتصاد مقاومتی مطرح است قطع هزینههای جاری از درآمدهای نفتی است و هدایتبخشی آن به سمت صندوق توسعه ملی میباشد.
ابوترابی در پایان گفت: براساس سیاستگذاریها باید دو سوم از منابع جاری از نفت تأمین میشد تا مابقی را مبدل کنیم به یک سرمایه مولد تا اقتصاد کشور پیشرفت کند اما تاکنون همه این منابع را صرف هزینههای جاری کردهایم.