داريوش مثنوي در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج، به روند برگزاري كرسي هاي آزادانديشي طي سال هاي اخير در دانشگاه هاي كشور اشاره كرد و گفت: كرسي هاي آزاد انديشي يكي از مهم ترين دغدغه ها و مطالبات رهبر انقلاب بود و هست كه چند سالي است در فضاي دانشگاه هاي كشور مطرح شد كه استان كهگيلويه و بويراحمد نيز جزو استان هاي پيشرو در اين خصوص به شمار مي رود.
وي به سير صعودي كمي و كيفي برگزاري كرسي ها در دانشگاه ها اشاره كرد و افزود: هر چند روند خوبي در برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي در حال طي شدن است؛ اما اين روند نيز در حد انتظاري كه از بدنه دانشگاهي ميرفت نيست و نتوانستيم پاسخ مساعدي به انتظار و فرمايشات رهبر معظم انقلاب در اين خصوص بدهيم.
مسئول بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: در برگزاري كرسي هاي آزادانديشي تا رسيدن به انتظارات و آنچه كه مطلوب مقام معظم رهبري است؛ فاصله داريم كه بايد به صورت جدي در دانشگاه هاي پي گيري شود.
مثنوي به وضعيت كرسي هاي آزاد انديشي در استان پرداخت و گفت: علي رغم اينكه شايد زير ساخت هاي نرم افزاري در سطح استان خيلي فراهم نباشد، اما دانشگاه هاي كهگيلويه وبويراحمد چه از نظر كيفي و چه كمي از دانشگاه هاي كشور عقب تر نيست و در برخي موارد گام هايي نيز جلوتر از ساير دانشگاه ها برداشته است.
وی افزود: در دانشگاه هاي استان برخي دانشگاه ها همانند دانشگاه ياسوج، با كيفيت و كميت مطلوبي وارد اين عرصه شدند؛ ولي متاسفانه برخي از دانشگاه ها نيز وجود داشتند كه نسبت به اين موضوع كم توجهي كردند.
مسئول بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: برخي دانشگاه ها همانند دانشگاه آزاد ياسوج، از لحاظ كمي در استان موفق بودند كه انتظار مي رود از كميت كاسته شود و بر كيفيت برگزاري كرسي ها افزوده شود تا به انتظارات رهبر انقلاب نزديك تر شويم و فرهنگ سازي خوب و گفتمان مناسبي كه آغاز شده را تقويت كنيم.
مثنوي به آسيب شناسي برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي در استان پرداخت و گفت: انتظار مي رود پس از طی چند سال از برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي، اين برنامه به سمت تخصصي تر شدن پيش برود و دانشجويان رشته هاي مختلف به صورت تخصصي به بررسي مباحث مبتلا به آن رشته در منطقه جغرافيايي خود بپردازند.
وي استفاده بيشتر از دانشجويان تحصيلات تكميلي و سوق دادن ظرفيت علمي اين گروه از دانشجويان در جهت كرسي هاي آزادانديشي را يكي ديگر از راه كارهاي تقويت كرسي هاي آزادانديشي دانست و گفت: سياه و سفيد نكردن مباحث مطرح شده در كرسي هاي آزاد انديشي يكي ديگر از مباحث مغفول مانده در برگزاري اين برنامه در دانشگاه ها مي باشد كه بايد توجه داشت مباحث كرسي ها به صورت علمي مورد بررسي قرار گيرند و وجهه علمي آنها بر جنبه سياسي شان غلبه داشته باشد.
مسئول بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان کرد: نكته ديگري كه در كرسي ها كمتر به آن توجه مي شود، پيوند بين استاد و دانشجو است و اگر توقع داريم برگزاري كرسي آزاد انديشي منجر به نتيجه و برونداد علمي شود، بايد بين استاد و دانشجو در كرسي پيوند برقرار شود و اين امر به عنوان عزم جدي مورد توجه برگزار كنندگان كرسي ها قرار گيرد./200الف1/