به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، طاهره جهانی، کارشناس لبنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در نشست خبری روز گذشته این معاونت با اصحاب رسانه استان گفت: معاونت غذا و دارو تنها بر روی فاز عرضه مواد غذایی و بهداشتی بسته بندی شده نظارت دارد و لبنیات سنتی که مجوز دارند از پروانه صنفی استفاده میکنند و مجوز آنها مجوزی از سوی ما نیست.
وی افزود: اگر محیط و شرایط دامداری برای نگهداری دام مناسب باشد، تنها مجوز ماست بندی میگیرد و از آنجایی که محصول آنان با مارک و بسته بندی نیست، در حوزه قوانین نظارتی معاونت غذا و دارو قرار نمیگیرد.
جهانی، معاونت غذا و دارو را برای محصولات بسته بندی شده فرآوردههای لبنی یک مرجع صالح نظارتی خواند و متذکر شد: وظیفه اصلی ما نظارت بر سطح تولید است و در فازهای پیش از آن هیچگونه هشداردهی و اطلاع رسانی نداریم.
کارشناس لبنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین خاطرنشان کرد: مطابق قانون باید هر سال یک بار از واحد تولید مواد خوردنی و آشامیدنی بازدید صورت بگیرد؛ اما بازدیدهای ما ماهیانه و ۱۲ برابر قانون است به خصوص اگر واحد تولیدی محصول پر خطر تولید کند، حتی ماهی دو بار بازدید انجام میدهیم که مبادا خطایی در واحدهای تولیدی رخ دهد.