معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه بستری فراهم شده تا صنایع مختلف در این دانشگاه دفاتر تحقیق وتوسعه (R&D) ایجاد کنند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایدههای حوزه تایر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این رویداد شروع یک همکاری و مدل فعالیت جدید با صنعت از جمله شرکت بارز است.
وی افزود: رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایدههای حوزه تایر با همکاری شرکت بارز و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیرخاطرنشان کرد: سیاست دانشگاه فعالیت در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه است که این رویداد و ادامه همکاری باعث میشود تا سیاست دانشگاه با جدیت دنبال شود.
حسینی تودشکی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۵ سال گذشته هدف گذاری نموده است که تبدیل به دانشگاههای نسل سوم شود چراکه این نوع دانشگاهها در حوزه اثرگذاری فناوری در جامعه و صنعت بسیار موثر و برنامه ریزی شده فعالیت میکند.
وی عنوان کرد: بنابراین در این دانشگاه طی سالهای گذشته در حوزه تجازی سازی و حمایت از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور برنامه ریزیها و فعالیتهای متعددی انجام شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در ۶ سال گذشته تنها ۱۷ واحد فناور داشتیم، اما اکنون این دانشگاه در سه ساختمان و ۵ دانشکده فعالیتهای نوآورانه و فناورانه را دنبال میکند.
حسینی تودشکی اضافه کرد: درحال حاضر ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه نقطه قوت فعالیت موثر و مفید در حوزه ایده پردازی و فناوری فعالیت با بخش خصوصی است، گفت: در دانشگاه همکاری با شرکتها و صنایع مختلف آغاز شده و اکنون شاهد ایجاد دفاتر تحقیق و توسعه (R&D) شرکتها و صنایع در دانشگاه هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شرکت بارز نیز در این دانشگاه حضور دارد و امیدواریم که علاوه بر مرکز نوآوری دفتر (R&D) این شرکت نیز در دانشگاه ایجاد شود.
حسین حسینی تودشکی تاکید کرد: درحال حاضر دو شتاب دهنده معدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور دارند و با دانشگاه همکاری میکنند.
وی ادامه داد: ایدههای نوآورانه با کمک صنعت گران عملیاتی خواهد شد بنابراین دانشگاه و صنعت با کمک یکدیگر میتوانند در این مسیر فعالیت کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشکدههای زیادی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر میتوانند در حوزه تایر فعالیت کنند که از جمله آنها میتوان به دانشکدههای مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی، شیمی، برق، هوافضا، مکانیک، نساجی و کامپیوتر اشاره کرد.