رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هسته اصلی جامعه پزشکی از حضور پزشکان و پرستاران در جبههها آغاز شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری ظهر امروز در دومین یادواره شهدای جامعه پزشکی استان هرمزگان حضور جامعه پزشکان این استان در جبهه ها را برای دانشجویان این دانشگاه الگویی ارزشمند دانست و اظهار داشت: هسته اصلی جامعه پزشکی از حضور پزشکان و پرستاران در جبهه ها آغاز شد.
وی بیان کرد: اشاعه فرهنگ ایثارگری و مشارکت فعال بسیج جامعه پزشکی در ارائه خدمات یکی از اهداف مهم در دانشگاه علوم پزشکی است و تاکنون این قشر خدمات رسانی مناسبی به خصوص در نقاط شرق استان هرمزگان در شهرستان های بشاگرد و جاسک داشته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: با پیوند بسیج و جامعه پزشکی باید به دنبال احساس مسئولیت بیشتر باشیم که اگر در این مسیر احساس مسئولیت کردیم به هداف اصلی خود می رسیم.
شکاری به توسعه پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: کار مقاوم سازی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس به عنوان بزرگترین بیمارستان این استان، بعد از یک ماراتن هشت ساله به اتمام رسیده است.
وی گفت: کار بیمارستان دوم بندرعباس به عنوان تامین کننده زیرساخت های درمانی خوب شروع شد، اما متاسفانه چهار ماه است که ساخت و سازها متوقف شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: امیدواریم سرنوشت این بیمارستان به بیمارستان بستک ختم نشود که 22 سال کار ساخت آن طول کشیده اما هنوز به بهره برداری نرسیده است.
محمد شکاری گفت: امیدواریم ساخت بیمارستان مادر و کودک این دانشگاه نیز به عنوان هدف گذاری بعدی این دانشگاه و جایگزین بیمارستان فرسوده کودکان و زنان بندرعباس در سال 92 شروع شود.
وی ادامه داد: با وجود اینکه دانشگاه های برتر کشور زیرساخت های درمانی، آموزشی و پژوهشی دارند و شعار محوری در کمیسیون بهداشت مجلس هم عدالت در سلامت است، به موازات پیشرفت های زیادی که در حوزه اقتصادی این استان انجام شده بخش سلامت ما پیش نرفته است.
نماینده وزیر بهداشت در استان هرمزگان تصریح کرد: در دولت نهم و دهم بیشترین اقدامات بخش سلامت در استان هرمزگان اتفاق افتاده است.
شکاری افزود: انتظار داریم جایگاه استان هرمزگان به خصوص در برطرف کردن حداقل نیازهای درمانی در بودجه های سال 92 دیده شود و همینطور نگاه مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان به دانشگاه های در حال توسعه باشد.
وی در بحث پزشک خانواده نیز بیان کرد: از زمان تصدی دستجردی، وزیر سابق بهداشت وقت زیادی برای این طرح گذاشتیم و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بعد از استان های مازندران و فارس قصد راه اندازی این طرح را داشت؛ اما واقعیتی که وجود دارد وضعیت پرداخت بیمه ها به دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان ابراز امیدواری کرد که این طرح با مدیریت صحیح و زمان بندی مناسب با کمترین نقیصه انجام شود و تنها نگرانی ما در این استان عدم آمادگی کامل بیمه ها برای پرداخت به موقع به پزشکان است.
یادآور می شود، دومین یادواره شهدای جامعه پزشکی هرمزگان با تجلیل از خانواده های جامعه پزشکی همراه بود.
لازم به ذکر است، شهیدان حسن پیشگر، علی دودوی، محمدحسین پور، محمدحسن زاده دهستانی، یعقوب آرامش، حسن دانشمند، قاسم احمدی طیفکانی، مجید قاسمی زاده، عبدالمحمد عراقی زاده، حسن لشتغانی پور، غلامعلی قجری بامری، جواد فدویان، جمعه آلبوکرد، موسی کاتبی، علی دادخدازاده و غلامرضا امانی از افتخارات جامعه پزشکی استان هرمزگان در دفاع مقدس هستند.