مهدی حافظی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه اختتامیه چهاردهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری این جشنواره در دانشگاه گفت: این جشنواره از سال ۸۵ در دو نیم سال تحصیلی در دانشگاه برگزار میشود و در ابتدا قالب آن به صورت رتبه بندی و ارزیابی نشریات بود.
وی افزود: سعی شده تا چهاردهمین جشنواره نشریات دانشجویی در سال جاری به صورت ویژه و متفاوت نسبت به سالهای گذشته برگزار شود.
مسئول خانه نشريات دانشگاه فردوسی مشهد با اضافه کردن این مطلب که در این جشنواره از برگزیدگان برتر جشنوارههای سالهای گذشته دانشگاه نیز برای حضور در مراسم دعوت به عمل آمد، بیان داشت: جشنواره این دوره در سطح بالایی برگزار شد، به طوری که در این دوره از افراد متخصص در زمینه نشریات برای داوری انتخاب شدند.
حافظی با تاکید بر اینکه انتخاب داور برای چهاردهمین جشنواره نشریات دانشجویی بسیار اهمیت داشت، گفت: در این دوره از ۹ فرد برجسته برای داوری دعوت شد که برخی از آنان در جشنوارههای سالهای گذشته در بخش داوری حضور داشته اند.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه فردوسی ۶۵ نشریه مجوز دارند، بیان داشت: از این تعداد فقط ۳۱ نشریه فعال میباشند و برخی هنوز فعالیت خود را شروع نکردهاند.
مسئول خانه نشريات دانشگاه فردوسی مشهد افزود: از میان ۳۱ نشریه فعال دانشگاه، ۱۹ نشریه در جشنواره شرکت کردند که ۱۱ نشریه به عنوان برترین نشریات شناخته شدند که هشت نشریه، تندیس برترین نشریه را دریافت کردند.
حافظی در انتقاد از نشریاتی که در این جشنواره شرکت نکردند، گفت: انتظار داشتیم که تعداد بیشتری از نشریات دانشجویی دانشگاه در این جشنواره شرکت کنند؛ اما متاسفانه شرکت نکردند.
وی به رکود فعالیت دانشجویان در حوزه نشریات اشاره کرد و بیان داشت: بخش نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد از دانشجویان انتظار حمایت معنوی و همکاری بیشتری را دارد.
مسئول خانه نشریات دانشجویی دانشگاه با اعلام اینکه غرفه نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد توانست در سال جاری رتبه برتر را در نمایشگاه نشریات کسب کند، بیان داشت: نشریات دانشجویی دانشگاه با شرکت در جشنواره نشریات منطقه ۳ کشور که در بابلسر برگزار شد، علاوه بر دریافت ۱۵ تندیس این جشنواره توانست عنوان برتر غرفه نشریات را نیر از آن خود کند.
حافظی به دلایل موفقیت نشریات دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل این موفقیتها برگزاری همین جشنواره نشریات در داخل دانشگاه میباشد که به دانشجویان امکان میدهد بر اساس ضوابط و به صورت علمی در خصوص انتشار نشریات عمل کنند.
وی در پایان گفت: برگزاری اینگونه جشنوارها باعث میشود که دانشجویان با حوزه رسانه بیشتر آشنا شوند و در این حوزه فعالیت بیشتری از سمت دانشجویان صورت گیرد.