تامین آب تصفیه شده از طریق فناوری غشاهای اولترافیلتراسیون و با تکیه بر دانش متخصصان داخلی ممکن شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرتضی صادقی مدیر تحقیق و توسعه شرکت توکا پارسیان پیشرو با اشاره به اینکه فناوری غشاهای اولترافیلتراسیون در بحث بازیافت پساب و آب حلقه مهم و اساسی در زنجیره بازیافت است، اظهار کرد: این شرکت به عنوان مشاور و مجری ساخت انواع سامانههای تصفیه آب و فاضلاب وبا تکیه بر دانش فنی متخصصان و کارشناسان خود و دانش و فناوری روز دنیا، فعالیت خود را با اهداف کمک به نگهداری منابع آبی کشور، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و رفع وابستگی کشور به محصولات و تجهیزات مرتبط با صنعت آب و فاضلاب در سال ۱۳۹۶ آغاز کرد.
وی ادامه داد: این شرکت تنها تولید کننده ماژولها وغشاهای الیاف میان تهی اولترافیلتراسیون (UF) در خاورمیانه است که درجهت تامین آب سالم و تصفیه شده گام بر میدارد.
وی درباره دریافت حمایت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:: ما تاکنون برای توسعه و رونق فعالیتهای دانش بنیان این شرکت از تسهیلات و برخی از معافیتهای مالیاتی استفاده کرده ایم.
صادقی درباره تاثیر فعالیت دانش بنیان بر اشتغالزایی این شرکت گفت: درحال حاضر ما به صورت مستقیم برای ۱۵ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده ایم که درصورت پیشرفت برنامههای شرکت طبق برنامه این تعداد را دوبرابر خواهیم کرد.
مدیر تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان درباره صرفه جویی ارزی این شرکت اظهار کرد: با توجه به این که کشور با بحث خشکسالی مواجه شده تولید غشاهای اولترافیلتراسیون سالی حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار صرفه ارزی برای کشور به همراه دارد.
وی درباره ارائه خدمات فنی و مهندسی این شرکت دانش بنیان گفت: طراحی و ساخت سامانههای غشایی تصفیه پساب و آب بر پایه فناوری غشایی اولترافیلتراسیون، طراحی و ساخت سامانههای غشایی آب شیرین کن بر پایه اسمز معکوس، طراحی و ساخت سامانه تصفیه پساب بر پایه فرایند انعقاد شیمیایی وطراحی و ساخت سامانههای چربی گیر پساب (DAF) طراحی، ساخت و بهینه سازی تصفیه خانههای فاضلاب بر پایه فرایندهای بیولوژیک از جمله خدمات فنی و مهندسی است که این شرکت ارائه میکند.